Lenovo Yoga 910

En dyr bærbar pc av høy kvalitet.

av #Datamaskin #Lenovo
9.3

Lenovo Yoga 910 er en veldesignet bærbar pc med høy bildekvalitet. Den knivskarpe skjermen viser et nydelig 4K-bilde (3840 x 2610 piksler), som hittil stort sett har vært forbeholdt tv-skjermen. Den høye oppløsningen gjør at alle objekter på skjermen fremstår som knivskarpe og uten hakkete kanter.

Tastaturet er en fornøyelse å skrive på, og pekeplaten er både behagelig og effektiv. Maskinen kan også brukes som nettbrett hvis man vipper skjermen helt bakover, og det er en fin funksjon, selv om maskinen er for stor og tung til å erstatte et vanlig nettbrett.

Vi skal likevel nevne et litt merkelig fenomen ved den trykkfølsomme skjermen på Yoga 910. Rundt halvparten av redaksjonen så øyeblikkelig berøringspunktene under overflaten, som fremstår ganske tydelige mot en lys bakgrunn. Det kan ødelegge opplevelsen av den ellers fine bildekvaliteten. Den andre halvparten av redaksjonen så ikke dette i det hele tatt, og det er mulig at heller ikke du vil legge merke til det. Be likevel om å få demonstrert maskinen før du bestemmer deg for å kjøpe.

Det er vanskelig å ønske seg mer av en bærbar pc som både har en flott skjerm, godt tastatur og nettbrettfunksjon. Yoga 910 har da heller ikke mange svakheter (bortsett fra det med berøringspunktene), men smaker det, så koster det. Maskinen er ikke beregnet på spill eller lignende krevende oppgaver, og det forventer man gjerne av maskiner i denne prisklassen. Det er med andre ord noe som skal tas med i betraktningen når man vurderer om man er villig til å betale så mye for den flotte designen og gode skjermen.

Pris og forhandler:

prisjakt.no.

+ Flott skjerm
+ Godt tastatur
+ Slank, men robust
– Synlige berøringsfelter

Konklusjon

Den er dyr, men så er den også lekker å se på og god å jobbe på.

Spesifikasjoner

Merke
Lenovo
Type
Bærbar
Prosessor
Intel Core i7 7500U 2,7 GHz
Skjermkort
Intel HD Graphics 620
Minne (RAM)
16 GB
Lagringsplass
512 GB
Skjermstørrelse
13,9"
Skjermoppløsning
3840x2160
Mål
323 × 14,3 × 224,5 mm
Vekt
1,38 kg
Berøringsskjerm
Ja
Benchmark (høyest er best)
2663,8 i Passmark