MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

MSI GS63VR 7RF Stealth Pro

En rask og solid, men relativt dyr bærbar fra MSI.

av #Datamaskin #MSI
8.6

Hvis du er blant dem som stiller litt høyere krav til den bærbare maskinen enn at den bare skal kunne kjøre kontorprogrammer som Word og Excel, gjør du ikke noe galt hvis du velger den store og solide GS63VR 7RF Stealth Pro fra MSI.

Den er utviklet for å takle de nyeste 3D-skytespillene, og maskinen nølte eller hakket aldri selv når vi spilte med høyeste oppløsning. Målingene vi gjorde av ytelsen bekreftet inntrykket: Det er først og fremst prosessoren, minnet og SSD-lagringen som får fart på maskinen.

Maskinen er dessuten overraskende slank og lett, til tross for de gode spesifikasjonene. Det betyr også at den støyer en del når kjøleviften går for fullt for å fjerne overskuddsvarmen ved toppbelastninger. Det gjør den imidlertid svært effektivt, og maskinen blir aldri særlig varm med tanke på den høye ytelsen og det slanke chassiset.

Skjermen gir et godt og lyssterkt bilde. Overflaten er matt og gir minimalt med gjenskjinn, også i kraftig dagslys.

Tastaturet viser tydelig at maskinen først og fremst er beregnet på spillere. Det kommer nemlig fra utstyrsprodusenten SteelSeries, som er spesielt kjent for å lage godt tilbehør til spillmaskiner. Maskinen er dessuten så bred at det har blitt plass til et eget talltastatur på høyre side.

Det finnes rikelig med tilkoblingsmuligheter på sidene av maskinen. Her er både HDMI, DisplayPort, fem USB-porter av forskjellig slag, kontakt for kablet nettverk og en SD-kortleser i full størrelse.

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

 

+ Rask

+ Godt tastatur

– Støyer en del

 

Konklusjon

En rask og solid, men relativt dyr bærbar fra MSI.

Spesifikasjoner

Merke
MSI
Type
Bærbar pc
Prosessor
Intel Core i7 7700HQ, 2.80GHz
Skjermkort
NVIDIA GeForce GTX 1060, 2047 MB
Minne (RAM)
16 gigabyte
Lagringsplass
256 GB SSD (M.2), 1 terabyte harddisk
Skjermstørrelse
15,6 tommer IPS
Skjermoppløsning
1920 x 1080 piksler
USB-porter
3 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, USB type C
Nettverk
802.11ac
Mål
38,0 x 24,9 x 1,8 cm
Vekt
1,89 kg
Berøringsskjerm
Nei
Operativsystem
Windows 10 Home 64 bit
Benchmark (høyest er best)
3722,3