Computeren på bagsiden er godt gemt bag den slanke skærm.

MSI Pro24X 10M

Alt-i-ett-pc fra MSI som er både praktisk og lite plasskrevende.

av Morten Skeldal Østergaard #Datamaskin #MSI
8.1

Alt-i-ett-maskinen fra MSI er en praktisk pc for deg som vil slippe å ha for mye elektronikk og ledninger på og ved skrivebordet.

Her er nemlig selve pc-en bygd sammen med skjermen. Komponentene i MSI Pro24X 10M er så effektivt pakket at det er vanskelig å få øye på pc-delen når man står foran skjermen. Den ellers syltynne skjermen er imidlertid tykkere nederst, og det er der selve datamaskinen finnes.

Komponentene er like tettpakket som i en bærbar, og det har selvfølgelig betydning for hva det har blitt plass til. Prosessoren er for eksempel en strømbesparende og dermed også kjøligere modell fra Intel. Den er ikke imponerende rask, og det begrenser selvfølgelig bruken. Den har heller ikke noe dedikert skjermkort for spill. Derfor er Pro24X 10M også først og fremst en pc til hverdagens kontoroppgaver.

Windows starter raskt takket være SSDen, som er primærstasjonen. I tillegg sørger en tradisjonell snurredisk på 1 TB for rikelig med plass til lagring av private filer.

Den bare 6,2 mm tykke skjermen gir et godt og lyssterkt bilde, og helhetsinntrykket av MSI Pro24X 10M er at den er et godt og realt verktøy hvis du er ute etter en stasjonær pc som ikke tar all verdens plass.

Selv om maskinen er kompakt, er det mulig å oppgradere enkeltkomponenter hvis du har behov for det. Et lite lokk på den ene siden skjuler en harddisk, som er lett å bytte.

Du får også flere tilkoblingsmuligheter enn i en vanlig bærbar pc. Maskinen har USB-porter på siden og baksiden, og det har også blitt plass til en HDMI-port for tilkobling av ekstra skjerm. Som noe spesielt for denne pc-typen har baksiden fire VESA-hull for et veggfeste. Henger du skjermen på veggen, mister du tilgangen til de fleste portene, men får et enda ryddigere skrivebord.


+ Slank

+ Kan oppgraderes

– Ikke spesielt rask

Konklusjon

Alt-i-ett-pc fra MSI som er både praktisk og lite plasskrevende.

Spesifikasjoner

Merke
MSI
Type
All-in-One pc
Prosessor
Intel Core i5-10210U, 1,6 GHz
Minne (RAM)
8 gigabyte
Lagringsplass
256 SSD + 1 TB harddisk
Skjermstørrelse
23,8
Skjermoppløsning
1920 x 1080 piksler
USB-porter
2 x USB 2.0, 4 x USB 3.1 Gen 1 (én av dem er hurtigladende)
Tilkoblinger
HDMI
Nettverk
Wi-Fi 5
Mål
53,8 x 17 x 40 cm
Vekt
4,44 kg
Berøringsskjerm
Nei
Operativsystem
Windows 10 Home