Skærmen er 13,3 tommer, men du kan også købe computeren med en 15,6-tommer skærm.

Samsung Galaxy Book3 360

Galaxy Book3 360 er en smart, liten kontor-pc som også fungerer som nettbrett og digital notisblokk.

av Morten Skeldal Østergaard #Datamaskin #Samsung
9.1

Det er lett å forelske seg i Samsung Galaxy Book3 360. Dette er nemlig en liten og lett bærbar pc med en utrolig flott skjerm, og den kan enkelt gjøres om til et nettbrett.

Samsung bruker avanserte AMOLED-skjermer i de beste telefonene, og det er samme teknologi som brukes i Galaxy Book3 360. Det gir en ekstremt god kontrast i skjermen med en flott gjengivelse, spesielt av sort. Skjermen er berøringsfølsom, slik at du kan styre Windows og alle programmene med fingrene. Og det blir enda bedre om du bruker den medfølgende elektroniske pennen og tar notater på skjermen. Du kan selvfølgelig vippe på skjermen hvis du bruker Galaxy Book3 360 som en vanlig bærbar pc, men når du bretter den helt rundt på baksiden av datamaskinen, ser den nesten ut som en stor notisblokk. Det er bare en liten forsinkelse når du skriver på skjermen, slik at du kan skrive med noe som til forveksling ligner på din vanlige håndskrift. Pennen klikkes magnetisk fast bak på skjermen når du ikke bruker den, slik at du hele tiden vet hvor du har den.

Prosessoren som driver pc-en er fra Intels nyeste generasjon, men det er ikke den raskeste modellen. Av datamaskinens komponenter er det faktisk bare SSD-disken som virkelig skiller seg positivt ut. Den er til gjengjeld ­lynrask. Av/på-knappen skjuler seg øverst til høyre på tastaturet, og den har en innebygd fingeravtrykkleser som du kan bruke til å logge på Windows. Vi ville imidlertid ha foretrukket at Delete-knappen hadde fått denne plasseringen, for vi kom flere ganger ­borti av/på-knappen og satte dermed pc-en utilsiktet i ­hvilemodus.

Totalt sett fungerer Galaxy Book3 360 som en utmerket liten kontor-pc. Vi kunne ha ønsket oss et bedre tastatur, men det ville gått på bekostning av tykkelsen på pc-en. Basert på størrelsen er det plass til et godt utvalg av tilkoblinger på sidene av datamaskinen. Den ene USB-porten er av den gammeldagse USB-A-typen, og de to andre er USB-C. USB-C-portene kan begge brukes til å lade pc-en, og derfor er det fort gjort å irritere seg litt over at de er plassert på samme side av datamaskinen.


+ Flott AMOLED-skjerm

+ Liten og lett

– Tastaturet burde vært bedre

Conclusion

Galaxy Book3 360 er en smart, liten kontor-pc som også fungerer som nettbrett og digital notisblokk.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung
Type
Bærbar pc
Prosessor
Intel Core i5 1340P
Skjermkort
Intel Iris Xe
Minne (RAM)
8 GB
Lagringsplass
256 GB
Skjermstørrelse
13,3" AMOLED
Skjermoppløsning
1920 x 1080 pixels
USB-porter
2 x USB-C (Thunderbolt 4), 1 x USB-A
Tilkoblinger
HDMI, microSD
Nettverk
802.11ax
Mål
30,4 x 20,2 x 1,29 cm
Vekt
1,16 kg
Berøringsskjerm
Ja
Operativsystem
Windows 11 Home
CPU Mark
17960
2D Mark
372
3D Mark
2754
Memory Mark
2336
Disk Mark
22568
Benchmark (høyest er best)
3573