Du kan bruge den tilhørende app til at styre, hvad der skal vises på skærmen i Airthings View Plus.

Airthings View Plus

Med Airthings View Plus kan du holde godt øye med luftkvaliteten.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Airthings
8.7

Airthings View Plus er et lite apparat som overvåker luftkvaliteten i hjemmet ditt og gir deg advarsler hvis f.eks. innholdet av det kreftfremkallende stoffet radon eller CO2 blir for høyt.

Skjermen er av samme type som finnes i e-boklesere. Det bidrar til å holde strømforbruket nede, slik at View Plus kan brukes i opptil to år på batteriene, men dessverre blir skjermen ikke helt renset for innhold når den skifter bilde. Vi kunne for eksempel fortsatt se en svak skygge av forrige skjermbilde, som fortalte oss at luften i stuen var god, selv om View Plus nå viste temperaturen og CO2- innholdet.

Du kan få en rask vurdering av luftkvaliteten i rommet ved å vifte med hånden foran View Plus. Da lyser en LED-lampe grønt, gult eller rødt.

Du bestemmer selv hva som skal vises på skjermen ved hjelp av den brukervennlige smarttelefonappen fra Airthings. Her kan du også holde øye med målingene via Internett når du ikke er hjemme. Airthings View Plus måler radon, skadelige partikler, CO2, luftfuktighet, temperatur, luftbårne kjemikalier og lufttrykk. Det er svært enkelt å finne frem i de mange forskjellige målingene i appen, men vi kunne godt tenke oss litt bedre og mer pedagogiske forklaringer til de forskjellige begrepene.

 


+ Mange målinger

+ God app

– Skjermen etterlater «skygger»

Konklusjon

Med Airthings View Plus kan du holde godt øye med luftkvaliteten.

Spesifikasjoner

Merke
Airthings
Produkttype
Luftsensor
Tilkobling
Bluetooth og Wi-Fi
Annet
Virker med iOS og Android