Du kan løbende holde øje med målingerne ved hjælp af den overskuelige app.

Airthings Wave Mini

Wave Mini holder øye med inneklimaet og varsler når det er på tide å lufte.

av #Diverse #Airthings
8.5

Wave Mini er en liten hvit plastkloss med en diameter på ti centimeter. Den inneholder en rekke sensorer som gir fortløpende status på inneklimaet.

Det er bare å vifte med hånden foran den nye Wave Mini for å finne ut om luften har blitt så dårlig at det er på tide med en skikkelig utlufting. En ring på enheten lyser rødt hvis andelen skadelige partikler i luften har nådd et kritisk nivå. Målingene kan avleses mer nøyaktig ved hjelp av en gratisapp for Android og iOS. Appen er elegant og brukervennlig, men avlesingen skjer via Bluetooth, og dermed må du være ganske nær Wave Mini for å få kontakt. Vil du ha mulighet til å se resultatene fra Wave Mini også når du ikke er hjemme, må du du investere i en spesiell hub fra norske Airthings, som produserer Wave Mini.

Wave Mini kan måle tre parametre, nemlig temperatur, luftfuktighet og innholdet av skadelige partikler fra for eksempel møbler og byggematerialer. Vi har tidligere testet de mer allsidige (og dyrere) Wave-produktene fra Airthings, som blant annet også kan måle radonnivået i luften. Hvis du bor i andre etasje eller høyere, er det likevel ingen større grunn til å bekymre seg for radonnivået, som er høyest nær bakken.


+ God app

+ Liten og diskré

– Må avleses der den står

Konklusjon

Wave Mini holder øye med inneklimaet og varsler når det er på tide å lufte.

Spesifikasjoner

Merke
Airthings