Den brukervennlige appen viser også hvordan målingene har endret seg over tid.

Airthings Wave Plus

Airthings Wave Plus overvåker inneklimaet og gir deg et varsel hvis noe er galt.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Airthings
9.3

På våre breddegrader tilbringer vi mye tid innendørs, og det luftes lite når vi prøver å holde kulden fra livet vinterstid. Det gjør det ekstra viktig å holde øye med inneklimaet og sørge for den nødvendige utskiftingen av luft. Airthings Wave Plus er en liten dings som overvåker inneklimaet og varsler via en app på telefonen hvis noe ikke er som det bør være.

Airthings Wave Plus er en utvidet versjon av det opprinnelige Wave-produktet som vi testet for et knapt år siden. Testen av den finner du i Testsonen på hjemmesiden vår.

Wave Plus har de samme funksjonene som Wave og registrerer altså temperatur, radonnivå og relativ luftfuktighet, men Plus-versjonen kan også måle CO2-innholdet i luften. Den registrerer også om det finnes skadelige partikler fra maling eller nye møbler, og varsler hvis så skulle være tilfelle.

Måleresultatene presenteres i en enkel og oversiktlig app som kan lastes ned gratis til Android og til iOS på iPhone og iPad. Du kan også se resultatene på en pc ved å logge inn på kontoen din på nettsiden til Airthings.

Airthings Wave Plus kommuniserer med telefonen via Bluetooth, slik at avlesingene bare overføres når telefonen befinner seg innenfor en rekkevidde på cirka 10 meter fra Wave Plus. Du kan også vinke foran Wave Plus for å få den til å vise om det er problemer med inneklimaet. Det skjer ved hjelp av en ring som viser med grønt, gult eller rødt lys om det er grunn til bekymring – eller lufting.

Apparatet er lett å henge opp. Bakplaten holdes på plass av en kraftig magnet, og platen festes i taket eller på veggen med én skrue.


+ Mange forskjellige målinger

+ God app

– Begrenset rekkevidde

Conclusion

Airthings Wave Plus overvåker inneklimaet og gir deg et varsel hvis noe er galt – og det virker.

Spesifikasjoner

Merke
Airthings
Produkttype
Overvåking av inneklima