Mål radonnivået der du bor med Airthings Wave og appen som hører til..

Bruk telefonen til å få et sunnere inneklima

Airthings Wave er en smart liten radonmåler som brukes sammen med en app på mobilen.

av #Diverse #Airthings
9.2

Radon er en kreftfremkallende gass som siver opp fra bakken og inn i huset ditt, hvis det ikke er godt nok sikret. Hittil har det vært litt omstendelig å måle radonnivået i luften med måleinstrumenter som skulle ligge i ukevis før de kunne gi svar. Det har det norske selskapet Airthings gjort noe med ved hjelp av en liten og elegant radonmåler med navnet Wave, som mest av alt minner om en røykvarsler.

Navnet skyldes at du bare behøver å vinke til apparatet for å få en indikasjon på det aktuelle radonnivået. Ringen lyser for eksempel rødt hvis nivået er høyere enn det som er anbefalt.

For å få en mer presis måling av radonnivået, må du laste ned den tilhørende appen som enkelt kobles til Airthings Wave via Bluetooth. I appen finner du også måling av luftfuktighet og -temperatur.

Appen viser oversiktlige grafer som viser målingene over tid, slik at du kan se for eksempel hvor effektivt det er å lufte for å senke radonnivået.

Airthings Wave er enkel i bruk og gir detaljerte målinger som du ikke får med tradisjonelle målemetoder. Er radonnivået svært høyt, bør du få profesjonell hjelp til å sikre huset bedre.

 

Laveste pris:

www.prisjakt.no

 

+ Praktisk app

+ Raske måleresultater

– Ganske dyr

Konklusjon

En praktisk radonmåler som gjør det lett å avlese radonnivået med en tilhørende app.

Spesifikasjoner

Merke
Airthings
Produkttype
Radonmåler
Vekt
434 gram
Tilkobling
Bluetooth
Annet
Virker med Android og iPhone/iPad