Smarter Coffee 2.0

Smarter Coffee 2.0

Du har alltid drømt om å kunne kverne og brygge kaffe fra en app på mobilen, har du ikke?

av Christian Slot #Diverse #Andre
8.9

Du kan ligge og dra deg i sengen lørdag morgen, fiske frem smarttelefonen – åpne appen og sette Smarter Coffee-maskinen til å kverne og tilberede dagens første kaffekopp.

Selskapet Smarter har lansert en ny generasjon av kaffemaskinen Smarter Coffee med støtte for trådløst nettverk, som gjør at du kan sette i gang kaffemaskinen uansett hvor du befinner deg.

Smarter Coffee ser i utgangspunktet ut som kaffemaskiner flest. Det følger også med frontpaneler i forskjellige farger som gjør det mulig å endre utseendet på maskinen etter interiøret.

På toppen av Smarter Coffee 2.0 er det for øvrig en kvern som gjør at at maskinen kan male hele bønner, slik at du får nykvernet kaffe.

Oppsettet er unnagjort på noen minutter: Last ned appen og rett telefonkameraet mot skjermen på maskinen, så pares de to enhetene. Deretter kobler du maskinen til det trådløse nettverket, og så er du i gang.

Fronten på kaffemaskinen og startsiden i appen er nesten identiske. Du velger om maskinen skal kverne hele bønner eller om du bruker filterkaffe, hvor sterk kaffen skal være og hvor lenge maskinen skal holde kaffen varm.

Ett ankepunkt er at du bare kan holde kaffen varm i opptil 45 minutter. Vi hadde helst sett at den kunne holdes varm i minst to timer.

På den måneden vi har testet maskinen, har vi verken opplevd utfall av nettverksforbindelsen eller andre problemer. Maskinen lager virkelig god kaffe, og man behøver ikke å tenke på filter – det er nemlig vaskbart.

Det eneste vi har å utsette på den er at hvis man ligger under dynen en lørdag morgen og har glemt å fylle vann i Smarter Coffee 2.0, må man uansett gå ut på kjøkkenet og fylle på vann. En smart kaffemaskin krever med andre ord også en noenlunde oppegående bruker.

 

Lavest pris på Smarter Coffee 2.0 finner du her:

<a href="https://www.prisjakt.no/product.php?p=3505241
 

+ Kan styres fra en app
+ Enkelt oppsett
+ Bønnekvern på toppen
– Holder kaffen varm i maksimalt 45 minutter

 

 

 

Konklusjon

Smarter Coffee 2.0 lager deilig kaffe og er enkel i bruk. For å score toppkarakter forventer vi likevel noen ekstrafunksjoner og en noe lavere pris.

Spesifikasjoner

Merke
Andre