Termometrene lades op, når de sættes på plads i blokken.

Apption Labs Meater Block

Med hele fire steketermometere som kommuniserer en app på telefonen, tar du grillingen på alvor.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Apption Labs
9.7

Meater Block må være selve drømmeverktøyet for den pasjonerte grillmester. Her får du hele fire steketermometere som fungerer sammen med en app på telefonen, slik at du hele tiden kan holde øye med temperaturen i kjøttet på grillen.

Du må bare stikke et termometer dypt inn i kjøttet, slik at sensoren i spissen registrerer temperaturen inne i kjøttet. Det sitter også en sensor i den andre enden av termometeret, og det er ganske smart. Det gjør nemlig at du også kan holde øye med lufttemperaturen i grillen eller ovnen. Du kan også steke uten appen ved å se på skjermen på laderen til termometerne.

Du får en alarm når kjøttet har oppnådd forhåndsinnstilt temperatur, og da er det bare å gå til bords. Når du har rengjort termometeret, settes det tilbake i ladeblokken, der det lades til neste gang ved hjelp av fire AA-batterier.

Vi hadde god forbindelse med termometret hele tiden, selv om vi gikk inn på kjøkkenet cirka 15 meter og et par betongvegger fra grillen. Ladeblokken sørger for å videresende signalet, så den bør plasseres i nærheten av ovnen eller grillen.

Appen er uhyre brukervennlig, og du får til og med en flott grafisk fremstilling som viser hvordan stekingen har gått. Du ser for eksempel hvor mye temperaturen i grillen faller når du løfter på lokket.

Prisen på Meater Block er ganske stiv, og for de fleste amatørgrillmestere vil det sikkert være nok med et enkelt eksemplar av Meater. Vi har tidligere testet enkeltversjonen Meater+, som fås til en noe mer lettfordøyelig pris. Testen av den finner du her.


+ God app

+ Lang rekkevidde

+ Fire termometere

– Høy pris

Konklusjon

Med hele fire steketermometere som kommuniserer en app på telefonen, tar du grillingen på alvor.

Spesifikasjoner

Merke
Apption Labs