Meater+

Apption Labs Meater Plus

Meater+ er et førsteklasses verktøy for enhver grillmester med respekt for seg selv.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Apption Labs
9.6

Kan det virkelig være nødvendig å koble steketermometeret til en app på mobilen? Etter å ha testet termometeret Meater+ i stekeovn og grill, er vi tilbøyelige til å svare ja.

Meater+ består av to deler: Det lille termometeret som skal stikkes inn i kjøttet man vil tilberede, og en tilhørende holder av bambus. Holderen fungerer både som lader til termometeret og som forsterker for Bluetooth-signalet.

Sammenkoblingen av Meater+ og en iPhone eller Android-telefon skjer raskt ved hjelp av en tilhørende app som også bidrar med innstillingene til forskjellige typer kjøtt.

Vi satte Meater+ i en oksestek i en kulegrill. Meater+ registrerer faktisk temperaturen i begge ender av den lille sonden som stikkes inn i kjøttet. Dermed ser du ikke bare temperaturen i kjøttet, men også i grillen eller ovnen. Rekkevidden på selve termometeret er bare på noen få meter, så holderen må plasseres i nærheten av ovnen eller grillen. Til gjengjeld videresender holderen signalet slik at det har en rekkevidde på i hvert fall 25–30 meter. Signalet forsvant riktignok under en tur på kjøkkenet da vi grillet i hagen, men det var på plass så snart vi var tilbake i hagen igjen.

Underveis forteller appen hele tiden hvor lang tid som gjenstår. Gjenværende tid korrigeres automatisk hvis du løfter lokket på grillen slik at temperaturen faller i et par minutter.

Du kan hele tiden følge temperaturen i både grill og stek, og du ser hvor lenge det er til steken er ferdig. Når ønsket temperatur er oppnådd, gir appen fra seg en alarm. Du får svært detaljert oversikt over stekingen og kan blant annet hele tiden se en graf over temperaturen i grillen.

Meater+ er ikke billig, men det er et suverent verktøy for grillmesteren som ikke vil inngå kompromisser når det gjelder utstyr. Produktet oser av kvalitet og gir informasjon og muligheter som du ikke får med et tradisjonelt steketermometer.


+ Måler to temperaturer

+ Høy kvalitet

+ Vellykket app

Konklusjon

Meater+ er et førsteklasses verktøy for enhver grillmester med respekt for seg selv.

Spesifikasjoner

Merke
Apption Labs
Produkttype
Steketermometer
Tilkobling
Bluetooth
Annet
Holderen benytter 1 x AAA-batteri (inkludert).