Musemåtten er lidt over en halv meter bred, så du skal have et velvoksent skrivebord.

ASUS ROG Hone Ace Aim Lab

Her får du en luksuriøs musemåtte med en indbygget lineal, så du kan måle præcisionen på din mus.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Asus
8.8

Asus ROG Hone Ace er en musematte som er utviklet spesielt for å gi bedre presisjon når du jobber med mus. Nederst på matten er det en linjal som brukes til å måle om presisjonen til musen oppfyller produsentens løfter. Du kan riktignok gjøre det samme med en vanlig linjal og en nettside som www.mouse-sensitivity.com, men det er selvfølgelig fint å ha muligheten ”fastmontert” på selve musematten.

Undersiden av matten er absolutt sklisikker, og overflaten har fått en behandling som gjør at den er motstandsdyktig mot det meste av væsker. Vi dryppet litt kaffe og olivenolje på matten, og begge deler lot seg lett tørke bort uten at de etterlot synlige spor eller skjolder.

Matten er tre millimeter tykk, og det føles nærmest som å hvile håndleddet på en myk pute når du bruker den. Langs kanten sitter en beskyttende søm som hindrer at kanten blir slitt.

Arealet på ROG Hone Ace er betydelig større enn på en gjennomsnittlig musematte. Det krever selvfølgelig en del ekstra plass på skrivebordet, men det betyr også at du slipper å hele tiden måtte flytte musen inn til midten av matten hvis du har redusert pekerhastigheten for å gjøre det lettere å drive med presisjonsarbeid.


+ Tykk og sklisikker

+ Myk og behagelig

– Veldig stor

Conclusion

Her får du en luksuriøs musemåtte med en indbygget lineal, så du kan måle præcisionen på din mus.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Produkttype
Musematte
Mål
50,8 x 42 x 0,3 cm
Vekt
63 g