Mikrofonen er 21 centimeter høy.

Blue Yeti Nano

Bordmikrofon med medhør og retningsbestemt opptak.

av #Diverse #Blue
8.8

Yeti Nano er en miniversjon av den populære bordmikrofonen Yeti. Mekanisk er mikrofonen av god kvalitet og montert på en solid fot. Den gir et profesjonelt inntrykk som understrekes av muligheten til å montere den på et mikrofonstativ. Den byr også på medhør via hodetelefon, slik at du hører nøyaktig hva som tas opp, mens det skjer. De to knappene regulerer retningsbestemthet og medhør og kan også slå av lyden.

Yeti Nano kobles til pc-en via USB. Enheten registreres automatisk som lydkort i Windows. Det går raskt, og deretter er den klar til bruk med alle programmer. Det finnes også et lite kontrollprogram der man kan regulere forsterkning, retningskarakteristikk og et par andre parametre. Nano-versjonen av Yeti tar opp i mono og har noe færre innstillinger enn den originale Yeti-mikrofonen. Det viktigste er naturligvis lyden, og den er kort sagt førsteklasses. Lydbildet er åpent med svært detaljert og god oppløsning. Følsomheten er god, og mikrofonen har ingen problemer med å oppfange fuglekvitter og andre lyder langt unna. Frekvensgangen er overveiende nøytral, med tendens til fremheving av detaljer i de høye frekvensområdene.

En svakhet ved Yeti Nano er at den er ganske følsom for mekanisk støy. Bruker du mus og tastatur under opptakene, går lyden som oppstår når du bruker dem, både direkte og indirekte (via foten) inn i opptaket. Det kan løses ved å bytte ut foten med et elastisk oppheng eller bruke et stativ som gjør at mikrofonen ikke har mekanisk kontakt med bordet.


+ Høy lydkvalitet
+ Brukervennlig
– Følsom for mekanisk støy

Aktuell pris på Blue Yeti Nano finner du på Prisjakt.

Konklusjon

En brukervennlig mikrofon i høy kvalitet. Velegnet både til spill, podkaster og tale i video.

Spesifikasjoner

Merke
Blue
Produkttype
Mikrofon
Mål
9,6 x 10,9 x 21.1 cm (b x d x h)
Vekt
630 g
Tilkobling
USB, mini-jack
Annet
Oppløsning: 24 bit / 48 KHz; Følsomhet: 4.5mV/Pa (1 kHz); Maks volum: 120dB: Mikrofonenheter: 2