Den røde ring markerer den primære knap, som du bruger til menuer og bladring.

Denver EBO-630L

En ebokleser med mange funksjoner og et godt bilde. Fint for deg som vil prøve å lese elektroniske bøker uten å betale for mye.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Denver
7.8

Denne ebokleseren fra Denver koster ikke mer enn du må gi for et par nye bøker. Kombinert med et bredt utvalg av funksjoner gjør det EBO-630L til et godt valg for deg som vil prøve å lese bøker på denne måten, uten å måtte gi en formue for lesebrettet.

Den enkleste måten å overføre bøker på er ved å bruke et microSD-kort og sette det i kortleseren nederst på EBO-630L. Du kan åpne bøker i mange formater, selvfølgelig også PDF  og det utbredte EPUB-formatet.

Skjermoppløsningen er høy nok til at du ikke ser enkeltpikslene i bokstavene, og kontrasten er god når du bruker bakgrunnbelysningen. Det er imidlertid litt irriterende at ikke EBO-630L husker at lyset har vært på hvis du slår lesebrettet av og på igjen.

Du blar ved å trykke til høyre eller venstre på den store knappen på midten. Plasseringen av knappen gjør at du må bøye tommelen på tvers av lesebrettet, og det er ikke optimalt. Derfor er det et pluss at skjermen kan roteres 90 grader med et knappetrykk, slik at du holder det i liggende format og kan hvile fingeren litt.


+ God kontrast

+ Fin pris

– Stramme knapper

– Anstrengende håndstilling

Konklusjon

En ebokleser med mange funksjoner og et godt bilde. Fint for deg som vil prøve å lese elektroniske bøker uten å betale for mye.

Spesifikasjoner

Merke
Denver
Produkttype
Ebogslæser
Mål
6 tommer
Tilkobling
Micro-USB
Annet
Formater: Epub, PDF, Mobi, txt, MP3 (til lydbøger) og mange andre