LockSmart Mini

Dog & Bone LockSmart Mini

Den digitale hengelåsen er smart hvis du har behov for adgangskontroll og vil gi andre mulighet til å låse opp uten at du er til stede.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Dog & Bone
8.5

LockSmart Mini er en solid hengelås som virker helt ordinær ved første øyekast. Det er en solid sak av den typen man bruker til å sikre en bod eller et loftsrom. Låsebøylen er av 6 mm herdet stål, og det krever en del jobb å bryte den opp.

Ser man litt bedre etter, oppdager man en USB-kontakt nederst og en liten lysdiode på siden. LockSmart er nemlig en digital hengelås som kan låses opp fra en app på telefonen.

Det er lett å komme i gang med å bruke låsen. Det er bare å laste ned en gratis app og pare telefon og lås. Det skjer enkelt og pedagogisk ved hjelp av den oversiktlige appen, men det er ikke først og fremst for enkelhets skyld at du bør investere i LockSmart Mini.

Det er nemlig mer omstendelig å låse opp den digitale hengelåsen enn med en vanlig nøkkel. For å åpne låsen må du først åpne appen, trykke på en knapp nederst på låsen, og til slutt trykke på ikonet for å låse opp i appen. Brukervennligheten er ikke på langt nær på høyde med å vri om en nøkkel i en lås.

Det smarte ved LockSmart Mini er imidlertid at du kan gi andre mulighet til å bruke låsen. Hvis man for eksempel har et fellesrom i en forening eller lignende, eller hvis du vil gi et fraktselskap eller en håndverker tilgang til et sted som er låst med hengelås, så kan du gi dem permanent eller tidsbegrenset tilgang til å låse opp hengelåsen.

LockSmart Mini kan også stilles inn til å følge med på når den hadde tilgang til appen sist og vise det på et kart, slik at du kan få et varsel når hengelåsen befinner seg utenfor telefonens Bluetooth-rekkevidde.

Ved hjelp av en loggside i appen kan også holde øye med hvem som låser opp låsen. Alt virker som det skal, og har du behov for disse funksjonene, er det også mulig å forsvare den litt høye prisen.

 

Laveste pris finner du her:

www.prisjakt.no

 

+ Solid hengelås

+ Kan dele adgang med andre

– Litt omstendelig opplåsing

 

Konklusjon

Den digitale hengelåsen er smart hvis du har behov for adgangskontroll og vil gi andre mulighet til å låse opp uten at du er til stede.

Spesifikasjoner

Merke
Dog & Bone