Din vægt vises som udgangspunkt i pund, men det ændres let til kg med en lille knap på undersiden.

Fitbit Aria Air

Den smarte Fitbit-vekten synkroniseres automatisk med en app på mobilen, slik at du kan holde øye med slankeprosjektet over tid.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Fitbit
8.9

Fitbit Aria Air er en enkel og billig løsning for å holde øye med kroppsvekten på en smart måte. Den ser ut som, og kan også brukes som, en vanlig badevekt. Den slår seg på når du stiller deg på den svarte glassplaten, og antall kilo vises på skjermen med store og tydelige tall.

Det er først når du laster ned den gratis Fitbit-appen til telefonen, at vekten viser hva den er god for. Hvis appen er åpen når du går på vekten, synkroniserer Aria Air automatisk den daglige vektregistreringen med appen via Bluetooth. Dermed kan du følge vekten fortløpende dag for dag og se hvordan den utvikler seg over tid på en graf. Du kan oppgi hvor mye du ønsker å veie og følge veien mot målet.

Appen er også klargjort for registrering av fettprosenten, men den funksjonen er forbeholdt den over dobbelt så dyre modellen, Aria 2.

Appen er den samme som benyttes til det store utvalget av treningsarmbånd fra Fitbit. Har du et slikt armbånd, kan du altså samle alle helsedata på ett sted. Du kan blant annet følge med på puls, antall skritt per dag og søvnmønster.

Aria Air koster ikke stort mer enn en vanlig badevekt, og målingen virker mer stabil enn i de billigste modellene. Batteritiden er oppgitt til et helt år. Vi hadde bare mulighet til å teste vekten i en måneds tid, så det rakk vi ikke å få bekreftet. Vekten drives av tre AAA-batterier, og det følger med et sett når du kjøper vekten.


+ Smart badevekt

+ Automatisk synkronisering

– Ingen måling av fettprosent

Conclusion

Den smarte Fitbit-vekten synkroniseres automatisk med en app på mobilen, slik at du kan holde øye med slankeprosjektet over tid.

Spesifikasjoner

Merke
Fitbit
Produkttype
Vekt
Mål
30 x 30 x 2,5 cm
Vekt
1,77 kg
Tilkobling
Bluetooth