Google Nest Hub gir ekstra muligheter med Googles digitale assistent.

Google Nest Hub

Google Nest Hub gjør det lett å styre det smarte hjemmet.

av #Diverse #Google
9.3

Det finnes mange høyttalere der Google Assistent er innebygd, men nå kan du også kjøpe Google Nest Hub der assistenten kombineres med en høyttaler og en skjerm på syv tommer.

Den digitale assistenten til Google er vår klare favoritt når det digitale hjemmet skal styres med muntlige kommandoer. Ikke bare fungerer Google Assistent med mange forskjellige apparater, som Philips Hue; du kan også gi den kommandoer og stille spørsmål på norsk og få et svar som er lett å forstå.

Skjermen gir mange ekstra muligheter for å få vist innhold fra nettet ved bare å snakke til Nest Hub. Du kan blant annet få vist bildene dine fra Google Foto ved å si «vis bilder fra Kreta». Dermed viser skjermen bilder med GPS-data fra Kreta, fra Google-kontoen din.

Google Nest Home gjør det samme som den lille Google Home Mini-høyttaleren. Du kan blant annet få en værmelding, men i motsetning til høyttaleren kan du også få en ukesoversikt på skjermen til Nest Home.

Navnet Nest omfatter over en hel serie av produkter til det digitale hjemmet, og Google produserer også kameraer under Nest-merket, som kan overvåke hjemmet og vise opptakene på skjermen.

Skjermen er også godt egnet til å vise oppskrifter. Hvis du for eksempel ber om en oppskrift på boller, så finner Google Assistent egnede oppskrifter på nettet. Deretter kan du få lest oppskriften høyt mens du baker. Du må bare si fra til Nest Hub når du er klar for neste punkt i oppskriften. Det er smart hvis man står med hendene fulle av bolledeig.

Hvis du har rene hender og ikke har lyst til å snakke med Nest, kan du også styre innholdet på skjermen med fingrene, som på et nettbrett.

Hvis du ikke liker at Google Nest overhører alt som skjer i hjemmet, kan du slå av mikrofonen med en liten knapp på baksiden.

Google Nest Hub gir mye for pengene. Den integrerte høyttaleren er bedre enn i Google Home Mini. I tillegg får du også de ekstra mulighetene som skjermen byr på – alt sammen for knapt 1300 kroner.


+ Hyggelig pris

+ Vellykket assistent

+ Godt samspill med skjermen

 

Konklusjon

Google Nest Hub gjør det lett å styre det smarte hjemmet.

Spesifikasjoner

Merke
Google
Produkttype
Skjerm med digital assistent