Der medfølger en adapter, som kan lave microSD-kortet om til et SD-kort i fuld størrelse.

Kingston Canvas Select Plus

Et raskt microSD-kort til en helt grei pris. Hastigheten er spesielt en fordel hvis du tar opp høyoppløst video med mobilen.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Kingston
9.1

SD-kortet har suverent vunnet kampen mot alle andre minnekortformater. Særlig den minste utgaven, microSD, har blitt svært populær og er i dag helt dominerende i mobiltelefoner der du kan utvide internminnet med et minnekort.

Selv om de små SD-kortene er ganske like å se på, kan det være store kvalitetsforskjeller på det interne flash-minnet i kortet.

Vi har testet Kingstons nye Canvas Select Plus. Det er et microSD-kort i V30-klassen med en kapasitet på 256 gigabyte. Klassen angir blant annet maksimal skrive- og lesehastighet, og hvilken klasse et SD-kort tilhører er angitt med et lite ikon på både emballasjen og på selve kortet. At det er et V30-kort betyr at du kan bruke det til å ta opp video i Ultra HD-oppløsning.

Kingston-kortet er blant de raskeste vi har testet. Vi målte en overføringshastighet på 78 megabyte/sekund da vi leste data fra kortet, og kunne skrive data til kortet med med 71 megabyte/sekund. Særlig skrivehastigheten er viktig hvis du for eksempel tar opp høyoppløst video med mobilen.

Det følger også med en adapter som gjør det mulig å bruke kortet med en vanlig kortleser for SD-kort.

Prisen på Kingston Canvas Select Plus er dessuten blant de rimeligere når vi sammenligner med kort i samme klasse og med samme kapasitet.


+ Raske overføringer

+ Adapter er inkludert

+ God pris.

Konklusjon

Et raskt microSD-kort til en helt grei pris. Hastigheten er spesielt en fordel hvis du tar opp høyoppløst video med mobilen.

Spesifikasjoner

Merke
Kingston
Produkttype
MicroSD-kort
Annet
Kapasitet: 256 gigabyte