Prikkerne over klokkeslættet viser, om Google Assistent er aktiveret.

Lenovo Smart Clock Essential

Smart Clock Essential er en klokkeradio med 2021-teknologi, men prisen er nesten som i gamle dager.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Lenovo
9.2

Den klassiske klokkeradioen har fått en etterlengtet oppdatering med Lenovo Smart Clock Essential.

De grunnleggende funksjonene er fortsatt der: Det er f.eks. lett å stille alarmen, og med store og tydelige tall kan du enkelt se hva klokken er.

Men Smart Clock Essential har to-tre ess i ermet: Det beste er den innebygde Google Assistent, som kan svare på spørsmålene dine og hjelpe til med å styre det digitale hjemmet ditt hvis du f.eks. har pærer fra Philips Hue.

Du kan stille alarmen med knappene på toppen av Smart Clock Essential, men det raskeste er bare å si «Hei Google, still alarmen til klokken 7 i morgen».

 

Assistenten er koblet til klokkeradioens utmerkede høyttaler, og du kan også chromecaste musikk fra apper på telefonen din. Det er imidlertid ikke en høyttaler du har lyst til å sitte og lytte til i timevis, men hvis du bare vil få med deg de siste nyhetene, er den helt grei.

Hvis du trenger litt lys i løpet av natten, kan du slå på det innebygde nattlyset med enten en talekommando eller ved å trykke på en knapp. Lysstyrken kan også stilles inn med en kommando til Google Assistent, og det er en funksjon man raskt lærer å sette pris på hvis man sover i et helt mørkt soverom.

Klokken på forsiden er alt skjermen kan klare, slik at du f.eks. ikke kan se video eller bilder. Skjermen viser klokken og temperaturen i byen din, og det er stort sett det.

Smart Clock Essential virker dyrere enn den er. Den midterste delen er kledd med et grovt stoff, og alle knappene er store og solide. På undersiden sørger et par kraftige gummistriper for at klokkeradioen står stabilt på nattbordet. En USB-port på baksiden gir strøm til telefonen din hvis du vil lade den.

 


+ Veldig god pris

+ Praktiske funksjoner

– Begrensede muligheter på skjermen

Conclusion

Smart Clock Essential er en klokkeradio med 2021-teknologi, men prisen er nesten som i gamle dager.

Spesifikasjoner

Merke
Lenovo
Produkttype
Clockradio