Med LIFX Beam kan du få smart og stemningsfull belysning, for eksempel på soverommet.

LIFX Beam

En smart løsning hvis du vil kunne fjernstyre indirekte innebelysning.

av #Diverse #LIFX
8.1

LIFX er en konkurrent til den populære Hue-serien med fjernstyrt belysning fra Philips. LIFX Beam er et sett med dekorasjonsbelysning som består av seks lysrør som kan skjøtes eller monteres i vinkel ved hjelp av et medfølgende hjørnestykke..

Magnetene i enden på hvert rør gjør at det går som en lek å sette dem sammen. På baksiden av rørene finnes det en stripe med dobbeltsidig teip som kan brukes til å feste rørene på veggen. Hva man synes om resultatet er en smakssak, men det fargede lyset minner litt om neonlys på et 80-tallsdiskotek. Som indirekte lys fungerer imidlertid LIFX Beam fint. Hvis rørene for eksempel er skjult på toppen av en høy bokhylle, gir de en flott lyseffekt i taket og på veggen bak.

Både farge og lysstyrke kan justeres, og du kan lage forskjellige effekter slik at lyset for eksempel lager mønstre i takt med musikken eller endrer karakter i løpet av dagen..

Det er også lett å komme i gang med appen, hvis du bare vil bruke den til å slå hvitt lys av og på. Det er litt mer krevende hvis du vil prøve forskjellige effekter. Det ble en del trykking frem og tilbake for å bli kjent med betjeningen. Det hjelper ikke at LIFX bruker en stor del av hovedmenyen i appen til å prøve å selge deg flere produkter. Slik reklame kunne godt vært bedre gjemt, slik at den ikke forstyrrer bruken hver gang man skal slå lyset av eller på

LIFX Beam fungerer dessuten med de tre mest utbredte taleassistentene fra Google, Apple og Amazon. Det var også en enkel sak å koble sammen Beam med Amazons Alexa og slå lyset av og på ved hjelp av stemmekommandoer.

 Fås kjøpt fra:

www.amazon.co.uk

+ Mange muligheter

+ Stemmestyring

– Påtrengende reklame

Konklusjon

En smart løsning hvis du vil kunne fjernstyre indirekte innebelysning.

Spesifikasjoner

Merke
LIFX