G840 er en musematte som er stor nok til også å romme et tastatur.

Logitech G840

En musematte i kjempeformat fra Logitech – nesten en meter bred.

av #Diverse #Logitech
8.9

Musematten G840 fra Logitech leveres i et stort papprør som er en hel meter langt. Grunnen er at musematten selv er hele 90 cm lang. Bredden er 40 cm, så det er altså snakk om en musematte i størrelse XL. «Installeringen» er fort gjort: Åpne papprøret, dra ut matten og legg den på skrivebordet. Størrelsen gjør at du får plass til både mus og tastatur på matten – og selv da er området som er satt av til musen, større enn tradisjonelle musematter.

Tidligere hadde jeg problemer med at Microsoft-musen jeg bruker, ikke klarer å lese av underlaget på den glatte overflaten på skrivebordet. I praksis gjordet det at det var vanskelig å gjøre presise bevegelser med musepekeren, særlig i tegne- og bildebehandlingsprogrammer. Med G840 forsvant disse problemene, og musen er vesentlig lettere og mer presis å styre. Samtidig gjør overflatestrukturen på matten at musen glir lett og uten motstand.

På baksiden av matten er det et sklisikkert gummibelegg, slik at den holder seg i ro på bordet. Det blir ikke mindre stødig når tastaturet ligger på matten. Det er altså en ren fornøyelse å bruke den nye matten i den daglige bruken av datamaskinen.

Musematten fra Logitech er hele 90 cm bred.

Konklusjon

Med G840 har vi endelig funnet en musematte som passer under både mus og tastatur, og som derfor holder seg i ro når man bruker musen.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Produkttype
Musematte
Mål
40 x 90 x 0,3 cm