Nanoleaf Aurora

Smart lyssystem med en enkelt, betydelig svakhet

av #Diverse #Nanoleaf
8.6

Fra tid til annen opplever man som tester en situasjon der man ville vært imponert over et produkt, hvis det ikke var for én liten detalj som trekker ned helhetsinntrykket. Slik er det med Nanoleaf Aurora.

Aurora består i utgangspunktet av ni flate, trekantede paneler som kan settes sammen i forskjellige kombinasjoner for å skape en unik lysinstallasjon, klar til å henge opp på nærmeste vegg.

Med den tilknyttede appen, som finnes til både iPhone og Android, er det lett å velge farge på hver enkelt trekant eller velge ut fra en mengde forhåndsvalgte mønstre som lyser eller blinker. Lyset kan sågar styres med stemmen. Synkroniseringen mellom appen og Aurora gikk relativt smertefritt, selv om vi fikk enkelte feilmeldinger som det var vanskelig å bli klok på. Etter et par forsøk reagerte likevel lysene som de skulle når jeg trykket på appen.

Lett å sette sammen

Selv om det krever en del montering, tok det ikke to mann mer enn 30 minutter fra pakken var åpnet til hele lampen lå klar på bordet i det mønsteret vi hadde valgt.

Deretter var det meningen at lampen skulle festes på veggen med dobbeltsidig teip – og her burde produsenten ha valgt en annen løsning, eller i hvert fall en bedre teip. Det var lett å henge opp lampen, men overflaten på tapeten bidro dessverre til at gleden ble kortvarig. Det gikk nemlig ikke mange timene fra lampen var hengt opp til den gikk i gulvet med et brak. Det hadde utvilsomt vært en fordel hvis man også hadde hatt muligheten til å skru fast panelene på veggen. Som det er nå, kan denne ellers imponerende lampen bare anbefales til helt slette flater som gir godt feste.

Konklusjon

Nanoleaf Aurora er overveldende flott og lett å installere og bruke. Selve opphenget kunne vært mer gjennomtenkt.

Spesifikasjoner

Merke
Nanoleaf
Produkttype
Intelligent lyssystem
Mål
21 x 24 cm per panel
Vekt
21 gram per panel
Tilkobling
Via App til både iPhone og Android
Annet
Startpakken inneholder ni paneler, men strømforsyningen kan trekke helt opptil 30 paneler