Den minste enheten i settet plasseres utendørs. Den sentrale innendørsenheten er noe større.

Netatmo NWS01-EC

Følg med på været med den praktiske værstasjonen fra Netatmo.

av #Diverse #Netatmo
9.1

Alle snakker om været, og værmeldinger på radio og tv er svært populære. Likevel kan ingen tv-meteorolog i verden hamle opp med en helt egen værstasjon.

Det litt intetsigende navnet Netatmo NWS01-EC er kort fortalt en værstasjon som består av to enheter. Den første plasseres innendørs og registrerer inneklima i form av temperatur, luftfuktighet, CO2-nivå og støy. Den andre registrerer været samt luftfuktighet. En god og oversiktlig app lar deg følge med i målingene fra smarttelefonen. Enheten som er plassert utendørs, drives av to AAA-batterier og sender data trådløst, så det er lett å finne et sted å sette den. Innendørsenheten kobles ganske enkelt til en stikkontakt og det trådløse nettverket. Designen er enkel og diskré, og det er ingenting i veien for å sette den i stuen.

I tillegg til å presentere målinger i den tilhørende appen, deles målingene anonymt med serverne til Netatmo. Dermed kan du se dine egne og andres målinger fra tilsvarende Netatmo-stasjoner i hele verden ved hjelp av et kart i appen. Appen viser også syvdøgnsvarsel for stedet der du befinner deg.

Netatmo virker blant annet med nettjenesten If This Then That (IFTTT). Det betyr at du kan få værstasjonen til å «snakke med» andre apparater og tjenester som støtter tjenesten. Du kan for eksempel få en epost når temperaturen når et visst nivå, eller du kan få lyspærer fra Philips Hue til skifte lysstyrke når det er på tide å lufte.

Det siste krever riktignok en viss eksperimentvilje, men de grunnleggende funksjonene i værstasjonen er lette å bruke, og du kan se hvordan været er hjemme uansett hvor i verden du befinner deg. Fint hvis du får hjemlengsel under juleferien på Bali.

I tillegg til de to apparatene i settet kan du også kjøpe regnvanns- og vindmåler, slik at du får enda mer informasjon om været.

 

+ God app

+ Mange forskjelllige måleparametre

+ Kommuniserer med andre apparater

 

Laveste pris:

www.prisjakt.no

 

Konklusjon

Værstasjonen gir god oversikt over blant annet temperatur og luftfuktighet både inne og utendørs.

Spesifikasjoner

Merke
Netatmo
Produkttype
Værstasjon