Hue Signe er beregnet til indirekte belysning, hvor det kulørte lys kastes op på en væg.

Philips Hue Signe – White and Color Ambiance Gradient

Signe-lampen gir en fin og koselig belysning som du kan styre med Hues brukervennlige app.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Philips
9.4

«Signe» er en komplett lampe med både design og lyskilde fra Philips Hue. Lampen kommer ferdig montert i esken. Du kobler den bare til strøm og deretter til Hues-appen på iPhoneeller Android-telefonen.

Tilkoblingen kan gjøres direkte via Bluetooth, men da må du være i nærheten av Hue Signe for å kunne styre den. Du får best utnyttelse av lampen hvis du har en Hue Bridge koblet til ruteren og kobler til Signe via Wi-Fi. Da kan du styre alle Hue-lampene i hjemmet samtidig.

Signe består av en sylinderformet fot og et rør med lysdioder. Lyset i Signe kan ikke bare skifte farge. Du kan faktisk stille inn tre farger på et fargehjul i Hue-appen, og da lager lampen en nesten trinnløs overgang mellom de tre fargene, slik at du for eksempel kan få den til å etterligne en solnedgang. Det gir noen fine effekter og du kan få lampen til å samarbeide med andre Hue-lyskilder i rommet, slik at du kan skifte stemning på et øyeblikk.

Det er én god og én dårlig nyhet når det gjelder lyskilden i lampen. Den dårlige er at det ikke sitter en lyspære i den, som du enkelt kan bytte ut. Den gode nyheten er at Hue lover 25 000 timer med lys fra lysdiodene på lampen før du må kontakte en Hue-forhandler for å få byttet ut lysdiodene.

Signe fås i to ulike modeller: en bordmodell, som er den vi har testet, og en litt større gulvmodell.

 


+ Flotte lyseffekter

+ Enkel betjening med Hue-appen

– Lampe og lyskilde er bygget sammen

Conclusion

Signe-lampen gir en fin og koselig belysning som du kan styre med Hues brukervennlige app.

Spesifikasjoner

Merke
Philips
Produkttype
Smart lampe
Mål
55,3 x 11,1 x 11,1 cm
Vekt
720 gram
Tilkobling
Bluetooth eller Wi-Fi