De to puder kan tages af og placeres, som du har lyst til.

Sandberg Commander Gaming Chair RGB

"Spillstolen" er faktisk en ganske behagelig kontorstol, og du kan få den til at lyse i samme farger som mus og tastatur.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Sandberg
7.9

Du sitter godt i denne spesielle stolen for dataspillere. Om du har behov eller sans for det innebygde lysshowet, overlater vi til deg å vurdere.

Ser man nærmere på baksiden av stolen, oppdager man at den faktisk kan kobles til via USB. Kontakten skal kobles til en nødlader, som dermed leverer strøm til en rad med LED-lys som går nesten hele veien rundt langs kanten av stolen. Det eneste vi egentlig har å sette fingeren på i den forbindelse, er stofflommen på undersiden. I den er det meningen at man skal legge nødladeren, men lommen har en uheldig vinkel som gjør at nevnte lader har lett for å gli ut. Et stykke borrelås ville løst problemet.

Vi endte med å holde på plass laderen med litt kraftig teip, og den var knapt synlig under stolen. Vi burde egentlig være for gamle til fjas som dette, men da vi trakk for gardinene og slo på lyset i stolen, måtte vil likevel innrømmet at det så litt kult ut. Lysstripen kan lyse konstant i en bestemt farge, eller du kan bytte mellom mange fargestrålende lysprogrammer. Det følger med en liten fjernkontroll som styrer lysinnstillinger som mønster, lysstyrke og hastighet.

Konklusjon

"Spillstolen" er faktisk en ganske behagelig kontorstol, og du kan få den til at lyse i samme farger som mus og tastatur.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Produkttype
Spillstol
Tilkobling
USB