De to puder kan tages af og placeres, som du har lyst til.

Sandberg Commander Gaming Chair RGB

Stolen er god å sitte i, og du kan få den til å lyse i samme farge som lyset på tastatur og mus.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Sandberg
7.9

Du sitter godt i den spesielle gaming-stolen fra Sandberg. Om du trenger de innebygde LED-lysene du får med på kjøpet, er en helt annen sak.

Sandberg utvikler og produserer all verdens eleketronikk- og datatilbehør. Det er ikke umiddelbart opplagt hva en kontorstol gjør i det sortimentet, men ser man nærmere etter, oppdager man at det stikker en USB-kontakt ut av stolens bakside.

Kontakten kobles til en nødlader som så leverer strøm til en stripe med LED-lys som går nesten hele veien rundt langs kanten av stolen. Stolens eneste egentlige feil er lommen til nødladeren på undersiden. Den heller svakt, slik at nødladeren lett faller ut. Et stykke borrelås ville gjort underverker. Vi endte med å feste nødladeren med et stykke kraftig teip som bare er synlig hvis man ser under stolen.

LED-stripen langs kanten er pakket inn i et gjennomsiktig materiale som fordeler lyset, slik at stripen blir et par centimeter bred. Vi bør egentlig være for gamle til slikt, men da vi trakk for gardinene og slo på lyset i stolen, måtte vi likevel innrømme at det så ganske flott ut. Lysstripen lyser konstant i én farge, eller du kan velge mellom mange fargestrålende lysprogrammer. Det følger også med en liten fjernkontroll til å styre lysinnstillinger, som mønster, lysstyrke og hastighet.

Gir du beng i blinkende lys, kan du la være å koble det til. LED-stripen er uansett ikke synlig når lyset er avslått.

Ellers er innstillingene som på en vanlig kontorstol. Du regulerer høyden med en spak koblet til en gasspatron, og armlenene kan skyves opp og ned. Derimot kan du ikke endre avstanden mellom dem. Stolryggen kan legges så langt bakover at du nesten ligger i stolen. Et par løse puter i korsryggen er festet med strikk og kan flyttes opp og ned. Resulatet av alle innstillingene er en svært behagelig arbeidsstol. Vi jobbet flere hele arbeidsdager i stolen uten plager eller «vondter» av noe slag.

Sandberg Commander Gaming Chair må settes sammen, men det tar bare 10-15 minutter ved hjelp av verktøyet som følger med.

 


+ Komfortabel kontorstol

+ Flotte lyseffekter

– Lite gjennomtenkt montering av nødlader

Konklusjon

Stolen er god å sitte i, og du kan få den til å lyse i samme farge som lyset på tastatur og mus.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Produkttype
Gaming-stol
Tilkobling
USB