Sandberg USB-C Dock (136-11)

Sandberg USB-C Dock (HDMI+SD+USB+USB-C)

Sandbergs USB-C Dock lar deg utvide en bærbar pc med følgende innganger: 3 x USB 3.0, HDMI, USB-C og kortleser. Enheten er lett å sette opp og holder kontakten til samtlige enheter.

av #Diverse #Sandberg
8.8

Bærbare datamaskiner blir stadig slankere, og det betyr som regel færre porter til minnepinner og skjermkabler. Med den nye USB-standarden, USB-C, som dukker opp i mange nye maskiner, vil dessuten flere finne alternative løsninger når man vil koble til utstyr som mus og tastatur. Det er her Sandbergs USB-C Dock med HDMI, kortleser og tre USB 3.0-porter kommer inn i bildet.

Boksen kobles til med USB-C, og driveren installeres på et blunk. Dermed kan du koble til minnepinner og SD-kort. USB-C Dock registrerer raskt enhetene du kobler til, og den har ingen problemer med å holde kontakten til enhetene når alle portene er i bruk.

Dessuten slipper du å sette av en av de få portene i pc-en til dokken, ettersom det også finnes en USB-C-port i enden av metallboksen. Derimot kan du ikke bruke dokken samtidig som du lader maskinen hvis den bare har én USB-C-port.

+ Enkel i bruk
+ Rikelig med porter

– Ikke strømgjennomgang

 

Pris og forhandler:

www.prisjakt.no

Konklusjon

Smart og enkel dokk – brukervennlig og med et godt utvalg av porter.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Produkttype
USB-C Dock
Mål
17,5 x 10,3 x 2,7 cm
Vekt
0,14 kg
Tilkobling
USB-C, 3 USB 3.0, HDMI og kortleser