SanDisk iXpand Base fungerer med alle typer iPhone.

SanDisk iXpand Base

SanDisk har laget en smart dockingstasjon der du kan lade telefonen samtidig som du sikkerhetskopierer kontakter, bilder og videoer fra telefonen.

av #Diverse #SanDisk
7.7

Sikkerhetskopiering er et velkjent problem for de fleste iPhone-eiere. Du får noen gratis gigabyte i iCloud, Apples skylager, men det gir ikke plass til mange bilder eller kontakter. Problemet kan imidlertid løses med iXpand Base fra SanDisk. Den gir både lagringsplass og lademulighet.

Det er snakk om en diskré liten boks med en gummistripe under som sørger for at den ligger stødig på skrivebordet. Overflaten er også gummibelagt og skråner dessuten, slik at du kan ha telefonen liggende på boksen og lett se hvem som ringer. Bunn og topp er skilt litt fra hverandre, slik at du kan skjule den lange kabelen som kobles til iPhonen.

Begrenset sikkerhetskopiering
På baksiden finnes det en kortholder, slik at du kan bytte det 32 GB store minnekortet som følger med, hvis du vil ha mer lagringsplass. Sikkerhetskopieringen foregår ved at du kobler telefonen til SanDisk-enheten med en vanlig ladekabel og åpner appen som følger med. Deretter overføres automatisk alle bilder, videoer og kontakter.

Det er irriterende at du ikke kan velge hvilke bilder eller fotoalbum du vil kopiere, før den forholdsvis trege overføringen begynner. Du kan alltids kvitte deg med filer du ikke trenger senere, men siden lagringen tar litt tid, betyr det at du må vente en god stund.

+ Funksjonell design
+ Enkelt å utvide lagringsplassen
– Sikkerhetskopieringen halter litt

Her kan du finne laveste pris på SanDisk iXpand Base

Konklusjon

En enkel og smart løsning for å lade telefonen og lagre de viktigste filene, men kopifunksjonen er treg og vanskelig å få oversikt over.

Spesifikasjoner

Merke
SanDisk
Produkttype
Sikkerhetskopiering og ladestasjon for iPhone
Mål
9,5 x 10 x 2,5 cm
Vekt
0,2 kg
Tilkobling
USB
Annet
32 GB lagringsplass