Den matte glassplaten gir et godt og ensartet underlag for musen.

SkyPAD White Glass

Et holdbart og fint alternativ til en myk musematte av gummi og tekstil.

av #Diverse #SkyPAD
9.4

Musematter finnes i en rekke ulike materialer. Det vanligste er myke matter av tekstil og gummi, men det finnes også matter av plast og metall.

Derimot hører det med til sjeldenhetene at vi får mulighet til å teste en glassplate som underlag for musen.

Det er selskapet SkyPAD som har gjenopptatt en dansk tradisjon for «musematter» av glass. For nesten 20 år siden var det danske merket Icemat først ute med en glassplate for musebruk, og jeg bruker faktisk fortsatt den museglassplaten som jeg kjøpte i en forlengst nedlagt nettbutikk like etter årtusenskiftet. En slik holdbarhet får man ikke med en vanlig musematte av tekstiltrukket gummi.

Den nye SkyPAD tar seg godt ut på skrivebordet med sin matt hvite overflate, men den finnes også i svart. Hvis føttene på undersiden av musen er slitt, kan den nok gi fra seg litt lyd når du fører den over den ru glassplaten, men det følger med noen biter teflonteip i pakken. De kan du feste under musen, og deretter glir den lydløst og nesten uten motstand over glasset. Platen selv står som spikret på bordet takket være en gummifot i hvert hjørne.

 

SkyPAD-platen er særdeles lett å holde ren: Bare gi den en sprut med litt glassrens og tørk over med en tørr bomullsklut, så er den god som ny. I motsetning til en tekstiltrukket matte behøver du heller ikke å bekymre deg over at den kan bli frynsete i kanten.


+ Svært slitesterk

+ Lett å holde ren

+ Godt underlag for musen


Fås kjøpt her:

https://power.no/

Konklusjon

Et holdbart og fint alternativ til en myk musematte av gummi og tekstil.

Spesifikasjoner

Merke
SkyPAD
Produkttype
Musematte av glass
Mål
30 x 25 cm
Annet
Fås i svart eller hvitt.