Sonys MP-CD1 er en batteridrevet projektor som er lett å koble til en bærbar pc.

Sony Mobile Projector MP-CD1

Trenger du en kompakt projektor som er lett å ta med? Sony Mobile Projector MP-CD1 kan være en løsning. Den lille projektoren er enkel i bruk og lett å sette opp.

av #Diverse #Sony
8.5

Ta den ut av etuiet, koble den til pc-en med en HDMI-kabel, og trykk på en knapp. Det er alt som skal til for å projisere bildet fra maskinen på en vegg ved hjelp av den lille Sony-projektoren Mobile Projector MP-CD1. Den er som skreddersydd for rask visning av innhold fra en bærbar pc eller telefon, og den oppgaven løser den med glans.

Projektoren sørger selv for å rette opp bildet slik at sidene ikke er skjeve, og fokusknappen på siden gjør det lett å stille bildet skarpt. Lyskilden er akkurat kraftig nok til å vise et tydelig bilde ved ikke altfor sterkt dagslys, hvis du plasserer projektoren et par meter fra et lerret eller en hvit vegg.

Oppløsningen er imidlertid på bare 854 x 480 piklser, så du bør ikke forvente et knivskarpt bilde med mengder av detaljer. Det gjør også at den ikke egner seg for å vise tekst med liten skriftstørrelse, men den er en god løsning for visning av feriebilder og presentasjoner, gjerne fra telefonen.

Det sistnevnte forutsetter at du bruker adapter, og den må kjøpes separat. Det er litt underlig at Sony ikke har lagt ved telefonadaptere, når det er nettopp slik bruk den egner seg best for. Samtidig må du sannsynligvis også kjøpe adapter for bruk med pc. Den medfølgende kabelen er nemlig for en vanlig HDMI-port i full størrelse, og det har de færreste nyere datamaskiner.

Det er imidlertid den eneste kabelen du trenger under visningen. Projektoren er batteridrevet og holder det gående i opptil to timer på én lading. Det er imponerende for en projektor som ikke er stort større enn en nyere smarttelefon.

+ Lett å stille inn
+ Lett å ta med
+ Rask og enkel tilkobling
– Lav oppløsning

Konklusjon

MP-CD1 er en smart projektor til bærbar pc eller telefon, men oppløsningen er lav.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Produkttype
Projektor
Mål
15 x 8,2 cm
Vekt
280 gram
Tilkobling
HDMI
Annet
2 timers batteritid, oppløsning: 854 x 480 piksler