Rygsækkens indhold er kapslet ind bag den hårde ydre skal.

Targus Cypress 15.6” Security Backpack with EcoSmart

En kvalitetsryggsekk med god beskyttelse av en bærbar pc, men du må unnvære ytre lommer.

av #Diverse #Targus
8.4

Ryggsekken Cypress fra tilbehørsprodusenten Targus gir god beskyttelse for den bærbare maskinen.

Det er tydelig at dette er et kvalitetsprodukt. Her er ingen løse tråder, skjeve sømmer eller billige glidelåser som ryker for et godt ord.

Cypress har mange gode detaljer, for eksempel den kraftige polstringen av både bærestroppene og baksiden av ryggsekken. Den føles myk mot ryggen, men polstringen er utformet slik at den ikke ligger for tett mot ryggen og føles varm.

Sekken har imidlertid ingen utvendige lommer, så hvis du vil ha tak i en kulepenn eller annet, må du først åpne vesken helt ved hjelp av den kraftige glidelåsen. Det er ikke særlig praktisk, men på den annen side kan du glede deg over det harde ytre skallet som omgir hele ryggsekken, unntatt baksiden.

Inne i sekken finner vi to rom: Et stort rom til all verdens småsaker, og en polstret lomme til en bærbar pc på opptil 16 tommer. Lommen er sydd fast, slik at den sitter et par centimeter over bunnen av ryggsekken. Det sørger for at maskinen ikke treffer gulvet hvis du mister sekken eller setter den hardt fra deg. Vi testet med en utrangert bærbar, trakk igjen glidelåsen og slapp ryggsekken tre ganger fra én meters høyde og ned på et flislagt terrassegulv. Det var ingen ytre skader på maskinen, og den startet uten problemer.

Som en ekstra bonus er sekken i hvert fall delvis fremstilt av gjenbruksmaterialer. Det er blant annet bruk 17 resirkulerte plastflasker i produksjonen.


+ Godt oppheng for den bærbare

+ God kvalitet

– Ingen utvendige lommer

Konklusjon

En kvalitetsryggsekk med god beskyttelse av en bærbar pc, men du må unnvære ytre lommer.

Spesifikasjoner

Merke
Targus
Produkttype
Ryggsekk