TomTom Adventurer

TomTom Adventurer

Lett og kompakt treningsklokke med pulsmåler.

av #Diverse #TomTom
8.8

TomTom Adventurer er en kompakt og lett sportsklokke for utendørsaktiviteter som løping, vandring, svømming, sykling og langrenn. Likevel har den også funksjoner for innendørstrening som løping på tredemølle. Klokken kan måle antall skritt, tilbakelagt strekning og hvor mange kalorier du forbrenner, basert på vekt, høyde og alder.

Adventurer måler puls på håndleddet, og det fungerer svært presist. Klokken og alle funksjonene er enkle i bruk, men måten skjermen er konstruert på, gjør at det kan være vanskelig å se enkelte data, ettersom skriften er ganske liten. I mørke er det ekstra ille, siden klokken ikke har bakgrunnsbelysning.

Hvis du vil ha maksimalt utbytte av Adventurer, skal du kombinere klokken med TomToms Mysports-app på mobiltelefonen. Appen er gratis og kan blant annet vise en rekke detaljer om treningsturene. Samlet sett er den likevel litt for enkel og utnytter ikke alle funksjonene i klokken. Det er for eksempel ikke mulig å planlegge ruter for vandre-, løpe- eller sykkelturer.

Adventurer har også en integrert MP3-spiller, slik at du kan ta med deg opptil 3 GB med musikk når du trener – forutsatt at du har et sett hodetelefoner med Bluetooth. Det er smart, men det går selvfølgelig utover batteritiden, som ellers er ganske god.

 

Fås kjøpt her:

www.tomtom.com

 

+ Stor skjerm

+ Plass til å lagre musikk og ruter

– Mangler lys

– Lite tidsmessig betjening

Konklusjon

TomTom Adventurer er liten og lett, og det gjør klokken behagelig å bruke hele dagen. Det har mange gode funksjoner, men skjerm, brukerflate og mobilapp har sine begrensninger.

Spesifikasjoner

Merke
TomTom
Produkttype
GPS-klokke
Mål
2,2 x 2,5 cm (skjermstørrelse)
Vekt
55 g
Tilkobling
Bluetooth
Annet
Vanntett