TomTom Via 53

TomTom Via 53

TomToms GPS holder liv i en truet produktkategori.

av #Diverse #TomTom
7.4

Smarttelefoner med gratis GPS-navigering er en fryktinngytende konkurrent, men TomTom fortsetter ufortrødent å slå tilbake med tradisjonelle GPS-enheter for montering på frontruten.

TomTom Via 53 er basert på TomToms lange erfaring med å slikt utstyr, og det er uhyre enkelt å søke etter en adresse på GPS-en. Hvis du har hendene på rattet eller ikke har lyst til å trykke på skjermen, kan du bruke stemmestyring. Den fungerer imidlertid ikke alltid som det skal, og det hendte at jeg grep meg i å rope for å få den til å forstå hva jeg sa.

TomTomVia 53 kan kobles sammen med telefonen slik at trafikkdata lastes ned via mobildata. Jeg testet hvor god Via 53 er til å unngå trafikkorker i rushtidstrafikkken, og den klarte seg omtrent like godt som Googles glimrende og helt gratis navigasjonsapp, Google Maps.

Du kan også bruke Bluetooth-forbindelsen til håndfri samtaler. Det fungerer svært godt med klar og tydelig lyd både hos mottakeren og  i bilen.

Kartene er klare og tydelige på den 5 tommer store skjermen, og TomTom lover livslange oppdateringer av kartene, slik at du alltid har de nyeste gatenavnene og enveiskjøringene også i fremtiden.

Konklusjon

TomTom Via 53 er en vellykket navigasjonsenhet.

Spesifikasjoner

Merke
TomTom
Produkttype
GPS-mottaker