Toshiba CANVIO for Smartphone

En elegant løsning for sikkerhetskopiering av Android-enheter, hvis du ikke vil lagre til en pc.

av #Diverse #Toshiba
7.4

I dag er sikkerhetskopiering av innholdet på smarttelefonen nærmest livsviktig, med tanke på hva den inneholder av personlige data og verdifulle minner i form av bilder og video. Den oppgaven løses enkelt med Toshiba Canvio for Smartphone, der du har mulighet til å sikkerhetskopiere bilder, video, dokumenter, musikk og kontakter fra en Android-telefon.

Canvio fungerer ved at du laster ned en gratis app til smarttelefonen, kobler til Canvio med en USB-kabel og åpner appen. Da får du en oversiktlig brukerflate (på engelsk) og kan velge hvilke filer du vil kopiere, eller om du vil la Canvio lade telefonen.

Hel eller delvis sikkerhetskopiering?
Du kan sikkerhetskopiere hele telefonen på én gang, eller velge en bestemt filtype. Overføringen går raskt, og med en lagringskapasitet på 500 GB har du plass nok til å lagre og dele filer fra alle telefoner i husstanden. Hvis du ikke velger å sikkerhetskopiere når telefonen kobles til, vil Canvio automatisk lade telefonen, og det er ganske smart.

Derimot har du ingen mulighet for å gå tilbake til hovedmenyen når ladingen først er i gang. Det betyr at du må koble fra kabelen og koble den til igjen. Det er en irriterende begrensning, ettersom kopieringen må startes med det samme telefonen kobles til.

Canvio er et smart tilbehør, men den støtter bare utvalgte Android-telefoner. Dessuten er den dyr, særlig med tanke på at du like gjerne kan kopiere til en pc eller for eksempel Google Drive.

+ Stor lagringsplass
+ Enkel i bruk
– Engelsk app
– Støtter bare utvalgte modeller

Her finner du Canvio for Smartphone

Konklusjon

En elegant løsning for sikkerhetskopiering av Android-enheter, hvis du ikke vil lagre til en pc.

Spesifikasjoner

Merke
Toshiba
Produkttype
Sikkerhetskopiering og lading av mobile enheter
Mål
14,5 x 14,5 x 1,5 cm
Vekt
0,21 kg
Tilkobling
USB C og Micro USB
Annet
500 GB lagring