En lille lysdiode i hjørnet viser, om der er tændt for kontakten.

TP-Link Tapo P100

Tapo P100 er en liten og rimelig kontakt som du kan styre med en brukervennlig app på telefonen.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #TP-Link
9.1

Med den automatiske stikkontakten Tapo P100 slipper du å bevege deg til stikkontakten når du vil slå lyset på eller av.

P100 settes inn som et mellomledd mellom stikkontakten og for eksempel en lampe, og så kan du styre kontakten med telefonen.

TP-Links-appen fungerer med alle selskapets Smart Home-produkter, og P100 dukker opp som et ikon på appens hovedside når du har koblet deg til den. Hele oppsettet tar bare noen få minutter.

Appen er på engelsk, men den er ganske enkel å finne frem i. For å slå på P100 trykker du bare på en av/på-knapp som dekker nesten hele skjermen. De mer avanserte funksjonene ligger som knapper nederst på skjermen. Her kan du stille inn kontakten til å slå seg av og på til bestemte tidspunkt, og du kan stille inn en timer til å slå av lyset etter en nedtelling i en gitt tidsperiode.

Det finnes også en spesiell «Away»-funksjon som slår av og på lyset på tilfeldige tidspunkt for å gi inntrykk av at du er hjemme, selv om du altså ikke er det.

Appen hjelper deg også via sammenkoblingen med Google Home, som er Googles system for å administrere Smart Home-produkter. Etter at vi hadde opprettet P100 og lagt den til i et rom i huset i Google Homes oversikt, kunne vi slå kontakten på og av ved å gi telefonen en talekommando på norsk. Tapo P100 er smalere enn mange andre av denne typen kontakter. Det er en fordel hvis du ikke har så mye plass ved siden av kontakten.


+ Brukervennlig app

+ Gode automatiske funksjoner

– Appen er på engelsk

Conclusion

Tapo P100 er en liten og rimelig kontakt som du kan styre med en brukervennlig app på telefonen.

Spesifikasjoner

Merke
TP-Link