TrackR Bravo

En slank og smart Trackr-brikke som gjør det mulig å overvåke tingene sine

av #Diverse #TrackR
7.9

De fleste av oss har sikkert brukt mer tid enn vi har lyst til å innrømme på å lete etter nøkler, lommebok og annet på vei ut døren en stresset hverdagsmorgen. Nettopp det er utgangspunktet for forretningsidéen bak TrackR Bravo.

Den lille, nøkkelringformede sporingsdingsen lar deg nemlig følge med på hver den befinner seg via en app på mobilen. Med et trykk på en knapp (i appen) gir den fra seg en lyd som setter deg på sporet av den forsvunne gjenstanden. På den måten kan du i teorien slippe å måtte lete særlig lenge etter nøklene.

Hyler ikke høyt
Appen og den lille nøkkelringen kobles sammen med et par klikk. Deretter ser du på et kart hvor brikken befinner seg, og den gir altså lyd fra seg hvis du trykker på en knapp i appen. I tillegg kan du be brikken om å gi signal hvis du er i ferd med å gå hjemmefra uten å ta med brikken og det den er festet til. I innstillingene advarer TrackR selv om at nettopp den funksjonen tærer på batteriet, men det er heldigvis lett å bytte.

Dessverre hyler den ikke særlig høyt, og det er tvilsomt om den overdøver for eksempel trafikkstøy.

Trackr har ingen innebygd GPS, men bruker telefonen til å angi plasseringen når den er koblet til via Bluetooth. Mister du din TrackR Bravo, vil appen vise det siste stedet der den hadde kontakt via Bluetooth, til den kommer i nærheten av en annen person som også bruker TrackR-appen. Hvis det skjer, sendes en melding til TrackR-serverne, som så sender plasseringen videre til deg.

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

 

+ Lett å koble til mobiltelefonen

+ Enkel betjening

– Lavt lydnivå

– Avhengig av andre for å sende deg posisjonen hvis du mister den.

Konklusjon

Trackr Bravo er lett å sette opp og bruke, men gir dessverre ikke fra seg særlig høy lyd og er avhengig av andre enheter for å kunne sende sin egen posisjon

Spesifikasjoner

Merke
TrackR