Du får syv nye tilslutningsporte til din pc med Trust Dalyx.

Trust Dalyx 7-in-1 Adapter multi-port docking station

En kompakt og god dokkingstasjon som gir flere tilkoblingsmuligheter i en bærbar pc.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Trust
8.4

Noen bærbare er så små at de ikke har plass til andre tilkoblingsmuligheter enn en USB-port eller to. Løsningen på det problemet er et produkt som Trust Dalyx.

Selskapet selv kaller dingsen en dokkingstasjon. Slike er normalt beregnet på å ligge fast hjemme eller på kontoret, der den er permanent koblet til kablet nettverk, skriver, mus og så videre, slik at du bare behøver å koble til en enkelt USB-kabel til den bærbare for å ha tilgang til alt tilbehør. Trust Dalyx er litt annerledes.

Dokken er nemlig primært tenkt å skulle være med i pc-vesken sammen med den bærbare. Dermed får du to vanlige USB-porter, en Ethernet-port til kablet nettverk, en HDMI-port til å koble til for eksempel en tv, to kortlesere og en USB-port til å erstatte den porten dokkingstasjonen legger beslag på i datamaskinen. Alt er kapslet inn i kraftig aluminium, og alt virker som det skal. Trust Dalyx er liten og lett å få plass til i pc-vesken, og den er utstyrt med en kort USB-C-kabel, slik at den alltid er klar til bruk.

USB-tilkoblingen er førstegenerasjons USB 3.2, som kan gi overføringshastigheter på opptil 5 gigabit/sekund. Vi målte hastigheter på opptil 3,4 gigabit/sekund, og det er faktisk ganske bra. Dessverre er det fortsatt rundt 40 prosent langsommere enn vår eksterne SSD-stasjon med andregenerasjons USB 3.2 presterer når den ikke først må sende data via dokkingstasjonen.

Heldigvis er ikke det noe problem ved vanlig bruk. Samlet sett er Trust Dalyx et praktisk lite verktøy som et godt utvalg av ekstra tilkoblingsmuligheter på en bærbar pc.


+ Kompakt og robust

+ Gode tilkoblingsmuligheter

– USB-overføringen kunne vært raskere

Konklusjon

En kompakt og god dokkingstasjon som gir flere tilkoblingsmuligheter i en bærbar pc.

Spesifikasjoner

Merke
Trust
Produkttype
Dokkingstasjon
Mål
11,2 x 4 x 1,5 cm
Vekt
57 gram
Tilkobling
USB C 3.2 gen. 1