Twinkly Strings fås i 3 forskellige størrelser.

Twinkly Strings

Morsom juletrebelysning med mengder av muligheter for å lyse opp i vintermørket.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Twinkly
9.3

Det finnes faktisk julefundamentalister som insisterer på å ha stearinlys på juletreet for å få en hyggelig og autentisk julestemning. I så fall bør man i det minste sjekke at røykvarsleren virker.

Heldigvis gjelder det et fåtall, og de fleste innser at juletrelys skal være elektriske. De kan til og med blinke og ha mange farger!

Det er her juletrelysene Twinkly Strings kommer inn i bildet. Strings består av 250 små lysdioder plassert med åtte centimeters avstand på en 20 meter lang ledning.

Hvert enkelt lys kan styres uavhengig av de andre, og med 16,8 millioner farger å velge mellom, kan det bli akkurat så glorete eller dempet du vil ha det.

Twinkly Strings skuffer ikke. Vi hengte opp juletrelysene i en to meter høy edelgran, slik at lysene var noenlunde jevnt fordelt over hele treet. Deretter installerte vi Twinkly-appen.

Det smarte ved Twinkly Strings er at systemet vet hvor hver enkelt lampe befinner seg. Du holder ganske enkelt mobilen opp foran treet, så sørger Twinkly-appen for å bruke telefonkameraet til å kartlegge hver enkelt lampe på treet. Det er godt tenkt, og det fungerer raskt og friksjonsfritt.

Det er mange flotte effekter i appen, og flere kan lastes ned fra nettet. De varierer fra delikate nyanser til tivoliaktige fargeorgier.

Twinkly Strings er noe dyrere enn et sett vanlige juletrelys, men du får et stort utvalg av morsomme funksjoner og mengder av farger og lys i julehuset.


+ Artig juletrebelysning

+ God app

+ Lang kjede


Kjeden er lånt ut av:

Newgen Distribution

Conclusion

Morsom juletrebelysning med mengder av muligheter for å lyse opp i vintermørket.

Spesifikasjoner

Merke
Twinkly
Produkttype
Juletrelys
Mål
20 meter med lys + 3,5 meter ledning