Vægtens målinger præsenteres i en brugervenlig app på din telefon.

Withings Body Cardio V2

Body Cardio V2 gir deg full helsesjekk når du stiller deg på vekten. Målingene vises i en brukervennlig app.

av Morten Skeldal Østergaard #Diverse #Withings
10.0

Det er kanskje vanskelig å forestille seg at noe så enkelt som en badevekt skulle ha behov for innebygd smart teknologi – men etter noen uker med Withings Body Cardio V2 føles det nesten vanskelig å skulle klare seg uten.

Body Cardio V2 måler selvfølgelig det du veier, men mens du står på vekten med bare føtter, får du også målt pulsen, hjerterytmen og fuktighetsnivået. Samtidig regner Body Cardio V2 ut din BMI, som forteller om du er over-, under- eller normalvektig, og du får også informasjon om fettprosenten din. All denne informasjonen er tilgjengelig i løpet av noen få sekunder.

Vekten sender automatisk data via en trådløs tilkobling til Withings-appen på telefonen din, der du kan se grafer over utviklingen i de forskjellige målingene gjennom f.eks. den siste måneden. Du bestemmer selv om tilkoblingen skal opprettes direkte via Bluetooth eller via det trådløse nettverket.

Appen er oversiktlig, selv om det er mye data å holde styr på. Du kan bla deg gjennom de siste målingene på en serie av små kort eller se opplysningene på et dashbord. Vekten kan deles med opptil åtte familiemedlemmer, og den finner selv ut hvem som står på vekten og sender data til riktig Withings-konto. Alt i en brukervennlig app med all den informasjonen du trenger for å holde et godt øye med helsen din.

Vekten har et oppladbart batteri som skal holde i inntil ett år. Det er omtrent som strømforbruket vi hadde for en måned med daglige morgenveiinger på Body Cardio V2. Med et tynt og stødig design fungerer Body Cardio like godt på alle underlag. Stort pluss for brukervennlighet.

 


+ Mange målinger av din helsetilstand

+ Oversiktlig app

+ Lang batteritid

Conclusion

Body Cardio V2 gir deg full helsesjekk når du stiller deg på vekten. Målingene vises i en brukervennlig app.

Spesifikasjoner

Merke
Withings
Produkttype
Smart vægt
Mål
32,7 x 32,7 x 1,8 cm
Tilkobling
Bluetooth, Wi-Fi