Når du skanner, skal du ta tak i apparatet som i et dørhåndtak og peke det blå ”øyet” mot det du vil skanne.

XYZprinting 3D Scanner

Totalt ubrukelig 3D-skanner

av #Diverse #XYZ Printing
1.3

3D-skrivere og -skannere er i vinden for tiden. Det kan dessverre friste enkelte til å sende fra seg produkter som på ingen måte er klare for forbrukermarkedet.

XYZprinting er et selskap som lager glimrende 3D-skrivere, men denne lille håndholdte 3D-skanneren som skal kobles til en USB-port på pc-en, er dessverre ikke noe vi vil anbefale noen å kjøpe.

Den klarte nemlig å sette grå hår i hodet på to uavhengige testere i løpet av sin korte tid i redaksjonen. Programvaren som styrer skanneren, er ganske enkelt ikke ferdigutviklet. Enkelte tekster i programmet vises på kinesisk, og selv da undertegnede klarte å få skanneren til å fungere (etter at den første testeren hadde kastet inn håndkleet), fungerte den ikke som den skulle. Bildet er grovkornet og egner seg ikke for utskrift på en 3D-skriver før man har gjort en grundig redigeringsjobb.

3D-skanneren kan muligens bli brukbar med tiden, når det kommer ny programvare, men før den tid finnes det trolig andre og bedre alternativer i butikkene.

Konklusjon

Denne 3D-skanneren er et feilslått produkt som ikke burde vært sendt ut i butikkene før det var helt ferdig.

Spesifikasjoner

Merke
XYZ Printing
Produkttype
3D-skanner
Tilkobling
USB 3.0
Annet
Maks. skannestørrelse: 60 x 60 x 30 cm