Verbatim Store 'n' Go Secure Portable HDD

Verbatim Store ‘n’ Go Secure Portable HDD

Store 'n' Go Secure Portable HDD ser ikke bare ut som noe fra en agentfilm; den er også så sikker at det vil være tilnærmet umulig å få tilgang til filene på den – uten den rette koden.

av #Harddisk #Verbatim
7.8

Med sider i stål og et talltastatur på fronten ser Verbatim Store ‘N’ Go Secure Portable HDD ut som noe fra en agentfilm. Det er imidlertid ikke mikrofilm som skjuler seg i under overflaten, men opptil 1 TB med dine viktigste data, som krypteres automatisk med den effektive AES 256-bit-krypteringen.

Ifølge Verbatim er den fysiske inntastingen av en kode på harddisken mye sikrere enn en kode eller et passord som skrives på en pc. Til gjengjeld er det kanskje mer fristende for klåfingrede (unger) å taste koder for moro skyld – og etter 20 mislykkede forsøk låses disken.

Du kommer imidlertid raskt i gang med harddisken når du har endret koden til noe bare du klarer å huske, og da overføres data raskt til og fra disken via USB 3.1. Generelt er det snakk om en svært god løsning for å sikre dine følsomme filer. Med i prisen får du også Nero Backup Software, som er et ganske fint produkt.

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

+Lett å ta i bruk
+God sikkerhet
+Program for sikkerhetskopiering
-Ikke SSD

Konklusjon

Den perfekte harddisken for deg som gjerne gjør litt ekstra for å sikre filene dine.

Spesifikasjoner

Merke
Verbatim
Type
HDD
Kapasitet
1TB
Tilkobling
USB 3.1
Pris per gigabyte
0,80 kr
Størrelse
12,3 x 7,6 x 1 cm
Annet
AES 256-bit kryptering