Test av Acer Predator Galea 500

Acer Predator Galea 500

Acer leverer en utrolig realistisk surroundlyd-opplevelse som får deg til å føle at du faktisk er til stede i filmer og spill.

av #Hodetelefoner og hodesett #Acer
8.0

Noen ganger er det ikke nok å bare lytte til hodesettet – du vil gjerne føle at du er til stede. Det er Acers ambisiøse mål med Predator Galea 500, et hodesett for alle som setter pris på virkelighetsnær surroundlyd.

Lyden er god, og her finner vi den største fordelen med Predator Galea 500 i form av teknologien Acer TrueHarmony 3D Soundscape. I praksis betyr det en mer realistisk surroundlyd. Når den aktiveres, er det plutselig som om man sitter i et rom foran musikken, eller at man står midt i et skytespill. Vrir du på hodet, endres lyden slik at lyd som før kom forfra, nå kommer fra siden. Teknologien gir en følelse av tilstedeværelse som jeg aldri før har opplevd i et hodesett.

På siden finner du en mikrofon som kan trekkes ut. Den gir klar, men dessverre utrolig lav lyd. Øremuffene henger nesten utelukkende i remmen som ligger over hodet. Det betyr at settet ikke er altfor behagelig over tid og at det slipper inn fra utsiden.

Pris og forhandler finner du her.

+ Utrolig realistisk surroundlyd

+ God lyd

– Dårlig passform

– Lavt volum på mikrofon

Konklusjon

Acer Predator Galea 500 leverer en utrolig god surroundlyd, men vi anbefaler at du prøver hodesettet før du kjøper. Passformen kunne nemlig vært bedre.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Kabellengde
2 meter
Tilkobling
USB
Vekt
550