Ørebøfferne kan drejes 90 grader, så headsettet er nemt at pakke ned i en taske.

Asus Rog Strix Go 2.4

ROG Strix Go 2.4 er et vellykket hodesett til spill og videosamtaler på pc-en.

av Morten Skeldal Østergaard #Hodetelefoner og hodesett #Asus
9.1

ROG Strix Go 2.4 er et vellykket hodesett for spill og videosamtaler på pc-en. Takket være den gode polstringen i bøylen og øreklokkene er settet behagelig å ha på hodet. Polstringen i øreklokkene sørger også for effektiv demping av støy i omgivelsene.

Mikrofonen har ganske velfungerende støydemping som undertrykker andre lyder i rommet enn stemmen din. Mikrofonen kan også fjernes fra hodesettet når du ikke har bruk for den.

På den ene øreklokken sitter et antall knapper som blant annet gjør det mulig å regulere volumet og hoppe videre til neste nummer i spillelisten, uten å bruke et program på datamaskinen. Du velger selv om du vil koble hodesettet til maskinen via kabel, eller om du vil bruke den medfølgende USB-adapteren til å koble sammen pc og hodesett trådløst. Adapteren benytter USB-C, slik at den også kan kobles til en telefon med slik kontakt. Det ligger også en adapter til den eldre og fortsatt mer utbredte USB A-kontakten.

Det er en grunn til at hodesettet har fått navnet ”Go”. Det er nemlig lett å legge det sammen og frakte det i det robuste etuiet som har et hardt ytre skall. Det gir hodesettet god beskyttelse når du er på tur.

Batteritiden er også god nok til lengre tids bruk uten tilgang til lademuligheter. Vi fikk nesten et døgns bruk med Rog Strix Go 2.4, før vi var nødt til å lade settet.


+ Støydempende mikrofon

+ Lett å ta med

– Fin batteritid

Konklusjon

ROG Strix Go 2.4 er et vellykket hodesett til spill og videosamtaler på pc-en.

Spesifikasjoner

Merke
Asus
Frekvensområde
20 ~ 20000 Hz
Batteritid
24 timer
Tilkobling
Trådløst med USB-adapter
Vekt
290 gram