Mikrofonen kan hurtigt afmonteres, når du ikke bruger den.

ASUS ROG Theta 7.1

Lydkvaliteten er god og surround-lyden overbevisende, men vekten er i høyeste laget.

av #Hodetelefoner og hodesett #ASUS
9.4

Det er tungt å sitte med hodesettet ROG Theta på hodet i lengre tid om gangen, men den høye lydkvaliteten gjør at det er verdt slitet.

Lydentusiaster kan sikkert finne bedre hodetelefoner i denne prisklassen, men ROG Theta har et solid utvalg av funksjoner i tillegg til den gode lyden.

Tilkoblingen skjer via USB-C, og den går via en særdeles robust og tekstiltrukket ledning.

Du behøver ikke å være redd for at hodesettet skal bli borte i rotet på skrivebordet. Det er nemlig enormt. Det har den fordelen at det er god plass til ørene i de romslige øreklokkene. Dessverre har det også den bivirkningen at hodesettet er tungt å bære i lengre perioder om gangen.

Grunnen til at settet virker så stort er at det byr på ekte surround. Det vil si at det er utstyrt med høyttalerelementer som gir en komplett romfølelse. Det virker etter hensikten og er svært overbevisende. Vi prøvde settet med et par spill og i noen lydtester for surround, og det var lett å høre eksakt hvor de enkelte lydene kom fra i det samlede lydbildet. Man skulle faktisk tro at man var omgitt av syv høyttalere.

Volumet reguleres med en liten skyveknapp på hodesettet. Den virker uansett om det er koblet til en pc eller en telefon.


+ Svært god lyd

+ Effektiv surround

– Stort og tungt

Konklusjon

Lydkvaliteten er god og surround-lyden overbevisende, men vekten er i høyeste laget.

Spesifikasjoner

Merke
ASUS
Frekvensområde
20 ~ 40000 Hz
Kabellengde
1,2 meter
Tilkobling
USB C
Vekt
650 gram