Headsettet er godt polstret, så man kan holde ud og sidde med det på hovedet i lang tid.

HyperX Cloud Flight S

Cloud Flight S er et førsteklasses allround-sett. Både lading og tilkobling til pc skjer trådløst.

av Morten Skeldal Østergaard #Hodetelefoner og hodesett #HyperX
9.3

Cloud Flight S er et nesten perfekt hodesett for pc. Dessuten er det helt trådløst. Ikke bare slipper du å koble en ledning til hodetelefonutgangen på datamaskinen; du behøver heller ikke å koble en ledning til hodesettet for å lade det opp. Det skjer nemlig trådløst ved å legge settet på en lader av samme type som brukes til mobiltelefoner med trådløs lading. Har du ikke en slik allerede, kan du kjøpe en for et par–tre hundrelapper.

Lyden i Cloud Flight S er balansert og god. Det er kanskje ikke noe for deg som foretrekker en tung og voldsom bass, men Cloud Flight S er midt i blinken for alle som prioriterer et nøytralt lydbilde og klare, lettfattelige stemmer i videosamtaler. Mikrofonen kan tas av og legges bort når du ikke bruker den.

Sammenkoblingen med pc-en foregår ved at du ganske enkelt setter en adapter i USB-porten, så er tilkoblingen på plass med det samme. Adapteren er på størrelse med en vanlig minnepinne og er for stor til at du kan la den sitte i USB-porten på en bærbar pc under transport.


+ God, klar lyd

+ Helt trådløs

– Stor adapter

Konklusjon

Cloud Flight S er et førsteklasses allround-sett. Både lading og tilkobling til pc skjer trådløst.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Frekvensområde
10Hz–20kHz
Batteritid
30 timer
Tilkobling
Trådløst med adapter
Vekt
320 gram
Annet
7.1 Surround Sound