Mikrofonen kan klappes op på siden af headettet, når du ikke bruger den.

HyperX Cloud Stinger Wireless

Et godt og trådløst hodesett til en hyggelig pris, men mest til film og spill – ikke like bra til musikk.

av Morten Skeldal Østergaard #Hodetelefoner og hodesett #HyperX
8.6

Det nye hodesettet fra HyperXEnten er interessant enten du vil bruke det til Skype-samtaler eller til film og spill på datamaskinen. Den kraftige bassen gjør imidlertid at settet egner seg mindre godt til musikk.

HyperX Cloud Stinger Wireless er et trådløst hodesett som sitter godt på de fleste hoder, både store og små. Det er behagelig i bruk over lang tid om gangen, ikke minst takket være de myke putene på øreklokkene.

Den trådløse tilkoblingen foregår ved hjelp av en liten USB-adapter som kobles til maskinen. Hodesettet har derimot ikke Bluetooth, og derfor kan du ikke bruke det sammen med telefonen.

Produktet er hovedsakelig av plast, men det sitter en metallskinne i bøylen som holder de to øreklokkene sammen, og konstruksjonen virker betryggende solid.

Det er viktig å være klar over at settet kun kan brukes trådløst, og det følger ikke med noen ledning med hodetelefonkontakt. Batteritiden er oppgitt til 17 timer, og det stemmer brukbart med vår erfaring. Vi kunne til tider bruke det i tre hele arbeidsdager før tiden var inne for å finne frem laderen.

Ladekontakten er en Micro-USB i underkant av den ene øreklokken. I dag har de fleste gått over til USB-C, men det er ingenting å utsette på funksjonaliteten i Micro-USB. Det fungerer fortsatt fint, selv om vi skriver 2020.


+ God lydkvalitet til prisen

+ Sitter godt på hodet

– Utdatert ladekontakt

Konklusjon

Et godt og trådløst hodesett til en hyggelig pris, men mest til film og spill – ikke like bra til musikk.

Spesifikasjoner

Merke
HyperX
Frekvensområde
20Hz–20 000Hz
Batteritid
17 timer
Tilkobling
Trådløst med USB-adapter
Vekt
270 gram