Trådløst hodesett med god lyd.

Libratone Track+

Et vellykket hodesett med god lyd, men prisen er høy.

av #Hodetelefoner og hodesett #Libratone
9.1

Track+ er et trådløst hodesett fra Libratone. Det er lett å koble til telefonen via Bluetooth, og dermed kan du føre telefonsamtaler eller lytte til musikk, selv om du sitter flere meter fra telefonen.

Det er faktisk en aldri så liten tilsnikelse å kalle Track+ trådløst, ettersom de to øreproppene er koblet sammen med en ledning.   Det er egentlig en fordel, ettersom ledningen hindrer at en propp faller på gulvet hvis den faller ut av øret. Det følger med en liten eske med flere silikonpropper i forskjellige størrelser, og det er lett å finne et par som passer til akkurat dine ører.

Paringen av telefon og hodesett går så raskt og enkelt som det bør. Bare søk etter nye Bluetooth-enheter på telefonen og velg Track+ fra listen. Du behøver ikke å taste inn noen kode.

Lyden er god hos både deg og den du prater med, og volumet kan skrus veldig høyt. Volumknappene er utformet som et pluss- og et minustegn, og du kan kjenne forskjell på de to. Dermed behøver du ikke å kunne se knappene for skru lyden opp eller ned. Mellom de to sitter det en knapp du kan bruke til blant annet å stoppe og starte avspilling av musikk. Hvis du holder den inne, aktiverer du Google Assistent slik at du kan stille et raskt spørsmål hvis du for eksempel vil vite hva klokken er.

Det eneste nevneverdige minuset ved Libratone Track+ er ladekontakten, som er den litt utdatert micro-USB-kontakten. Det ville vært bedre med en USB-C-kontakt, som benyttes i de fleste nyere telefoner.


 + God stereolyd

+ Enkel betjening

– micro-USB-kontakt

– Dyrt

Konklusjon

Et vellykket hodesett med god lyd og høy pris.

Spesifikasjoner

Merke
Libratone