OnePlus' trådløse høretelefoner koster kun 399 kroner

OnePlus Nord Buds

OnePlus Nord Buds leverer lydavspilling av høy kvalitet til en uhørt lav pris, men designmessig halter de litt.

av Martin Lorentsen #Hodetelefoner og hodesett #OnePlus
8.7

Du trenger ikke betale skjorta for å få tak i et par skikkelig gode, trådløse ørepropper. OnePlus har med sine OnePlus Nord Buds nemlig skapt et par svært kompetente Bluetooth-ørepropper som kan bli dine for ganske lite penger. Til den beskjedne prisen får du et sett trådløse ørepropper som leverer knivskarp lyd med bunnsolid bass. Øreproppene mangler aktiv støydemping, men de sitter godt i ørene slik at du ikke blir forstyrret av lydene rundt deg. OnePlus Nord Buds er dessuten vann- og svetteavvisende, og de er utstyrt med en mikrofon i hver propp som filtrerer bort vind og bakgrunnsstøy når du bruker dem til samtaler.

Det finnes flere ekstrafunksjoner til øreproppene, for eksempel muligheten til å velge mellom tre forskjellige lydprofiler som passer til det du lytter til. Dessverre krever det at du bruker appen Hey Melody hvis du ikke har en OnePlus-telefon for at du skal få glede av funksjonene, og her er det altså et stort minus at appen ikke finnes til iPhone. 

OnePlus Nord Buds spiller av lyd i høy kvalitet i opptil sju timer uavhengig av telefonmodell, og det tilhørende etuiet kan holde på ytterligere 23 timer med strøm, så du har nok strøm til selv en lang flytur. Selve etuiet føles likevel litt klumpete med sine nesten 7 cm
i lengden.


+ Flott lyd

Sitter godt i ørene

– Ekstrafunksjoner krever app

Conclusion

OnePlus Nord Buds leverer lydavspilling av høy kvalitet til en uhørt lav pris, men designmessig halter de litt.

Spesifikasjoner

Merke
OnePlus
Frekvensområde
20 Hz – 20,000 Hz
Tilkobling
Bluetooth 5.2
Vekt
4,8 g