Test av Plantronics Voyager 8200 UC

Plantronics Voyager 8200 UC

Voyager 8200 UC er et trådløst hodesett med god lyd og aktiv støydemping.

av #Hodetelefoner og hodesett #Plantronics
8.8

Plantronics Voyager 8200 UC er et trådløst hodesett der mesteparten av materialene er plast, men det føles likevel solid. Selv om øreklokkene er ganske små, sitter de godt rundt ørene, uten å klemme kanten av de samme ørene.

Lydkvaliteten er virkelig god og klar til å komme fra et trådløst hodesett. Derimot er ikke bassen stort å skryte av.

Plantronics har sørget for alle tenkelige tilkoblingsmuligheter. Settet kan kobles til via Bluetooth, jack-plugg eller med en trådløs USB-mottaker. Jack-pluggen betyr også at du kan fortsette å bruke settet med kabel, hvis det går tomt for strøm. Det vil riktignok sjelden være nødvendig. Plantronics lover nemlig en batteritid på 24 timer, og det stemmer godt med våre målinger.

Hodesettet er også utstyrt med aktiv støydemping, og den kan slås av og på den ene øreklokken. Det er perfekt når man reiser med buss, fly eller i andre situasjoner med mye støy i bakgrunnen. Mikrofonen på Voyager 8200 UC gir også usedvanlig klar og god lyd.

Det skal likevel sies at Plantronics Voyager 8200 UC ikke er noen billig fornøyelse, og vi er ikke overbevist om at man får fullt så mye som man betaler for.

 

Lavest pris finner du her.

+ God lyd

+ Lang batteritid

+ Overraskende god mikrofon

– Dyr

Konklusjon

Plantronics Voyager 8200 UC er et virkelig godt trådløst hodesett med god lyd og god mikrofon, men konkurransen er hard i denne prisklassen.

Spesifikasjoner

Merke
Plantronics
Batteritid
24 timer
Tilkobling
Bluetooth, Jackstik, USB
Vekt
289 gram