Test av Sandberg Studio Pro Microphone

Sandberg Studio Pro Microphone

Vil du ha ypperlig mikrofon-lyd – enten i spill eller når du snakker med familien, har Sandberg en mikrofon for deg som er kresen.

av #Hodetelefoner og hodesett #Samsung
8.1

Hvis du fra tid til annen bruker mikrofonen i pc-en til å snakke med familie og venner, eller vil lage ditt eget lydstudio, så kan Sandberg Studio Pro Microphone være tingen for deg.

Mikrofonen markedsføres riktignok som en esport-mikrofon, dvs. en mikrofon som er optimalisert for dataspill på høyt nivå, men den kan være nyttig selv om du ikke spiller.

Den appellerer også til vanlige brukere, blant annet fordi det er så lett å komme i gang. Etter et par minutter har du satt sammen mikrofonen og koblet den til pc-en via den medfølgende USB-kabelen, og da er du i gang.

Hvis du ikke har brukt en separat mikrofon før – bortsett fra den som sitter i et billig hodesett, vil du oppleve en merkbar forandring av lyden. Den er mye klarere, og bakgrunnsstøyen er langt på vei borte. Kvaliteten og detaljene var overraskende godt bevart da vi for moro skyld forsøkte å ta opp lyden av musikk avspilt på en telefon via Sandberg Studio Pro Microphone.

Mikrofonen koster riktignok en tusenlapp, og det er like mye som du må gi for et godt hodesett med en god innebygd mikrofon. Derfor bør du kanskje til en viss grad være spesielt opptatt av lyd for å forsvare kjøpet av Sandberg Studio Pro Microphone.

 

Laveste pris på Sandberg Studio Pro Microphone finner du her:
Pricerunner

+ Klar lyd
+ Enkelt oppsett
– Forholdsvis dyr

Konklusjon

Sandberg Studio Pro Microphone gir tilnærmet profesjonell lyd, men det bør den også være når prisen er 999 kroner.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung
Frekvensområde
50 – 18 000Hz
Tilkobling
USB
Vekt
0,7 kg
Annet
Uni directional